VELJIN TELOHRANITELJ I KONOBAR MOLILI DA IH PUSTE IZ PRITVORA: Milovan Tadić umalo i zaplakao

Autor:

Hronika

04.02.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tražila je juče ukidanje pritvora za šestoricu okrivljenih ili zamenu pritvora blažom merom.

VELJIN TELOHRANITELJ I KONOBAR MOLILI DA IH PUSTE IZ PRITVORA: Milovan Tadić umalo i zaplakao

Foto: Tanjug, E-stock, Adelarda Popović

Branilac Aleksandra Vučeljića, prvi je tražio da se ukine pritvor njegovom branjeniku, a zatim je Sanja Ćeriman predložila isto za Aleksu Stošiću. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sanja Ćeriman, Slađana Sekulić, Vlada Georgijev

 

Blaže mere od pritvora su zatražili juče još i advokati Alekse Dunjića, Alekse Šejića, Vladimira Greka i Milovana Tadića Mikse koji je i sam zatražio reč da bi molio sudiju za pogodnost.

Republika

Foto: Republika.rs

Okrivljeni dolaze u sud sa advokatima

 

Na navedenoj adresi ja ne živim. Ja sam oduvek živeo sa svojom majkom, tu mi sada živi vanbračna supruga sa mojim sinom. Moja porodica trpi u svakom smislu. Žena ne radi, dete ne ide u vrtić i molim vas da to uzmete u obzir - rekao je tužnim glasom Miksa koji je inače ranije višestruko osuđivan, a i dalje mu se sudi za zversko prebijanje mladića ispred noćnog kluba "Tilt".

Tužilaštvo se odmah izjasnilo da se protivi puštanju okrivljenih, jer i dalje postoje isti razlozi zbog kojih im je pritvor određen, a sud je posle kratkog večanja odbio sve zahteve i odlučio da svi šestorica ostanu u pritvoru do daljnjeg.

Nastavak glavnog pretresa klanu Veljka Belivuka zakazan je za 20. februar, ali i još tri dana u istom mesecu 21. 23.  i 24,  sa početkom od 9 i 30 sati, sva četiri dana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading