MILJKOVIĆ IZGUBIO VERU U BOGA? Detalj sa četvrtog dana ročišta Belivukovom klanu je svima promakao: Da li se Mesar pomirio sa SVOJOM SUDBINOM?!

Autor:

Hronika

03.02.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se desilo sa brojanicom Marka Miljkovića Mesara?

MILJKOVIĆ IZGUBIO VERU U BOGA? Detalj sa četvrtog dana ročišta Belivukovom klanu je svima promakao: Da li se Mesar pomirio sa SVOJOM SUDBINOM?!

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Tokom jučerašnjeg suđenja desna ruka Veljka Belivuka, Marko Miljković zvani Mesar je sve vreme dok je trajalo ročište na levoj ruci nosio je crnu brojanicu. 

Dok je suđenje trajalo, Miljković se sve vreme molio Bogu, a danas je situacija bila totalno drugačija. On je juče dok su svedoka saradnika ispitivali Draganić, Đurić, a potom Belivuk ljubio brojanicu, što mu nije prvi put. Tako je učinio i kada je izlazio da ispituje Srđana Lalića. 

Naime, optuženi Miljković zvani Mesar se danas pojavio na suđenju bez brojanice, što su mnogi propustili kao detalj. Miljković je danas bio totalno drugačije raspoložen u odnosu na prethodni dan, dok je nosio brojanicu. Zapravo, sa brojanicom je delovao mnogo uznemirenije i napetije.  

U drugom delu današnjeg ročišta, Miljković nije skidao vragolasti osmeh sa lica, a tome je doprinosio i njegov šef klana Velja Nevolja.  

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu danas je završeno ovonedeljno suđenje klanu Veljka Belivuka. Članovi ove grupe se terete za sedam ubistava, silovanja, otmice, trgovinu drogom i oružjem. Svedok saradnik Srđan Lalić odgovarao je ove nedelje na pitanja Vladimir Draganića, Nemanja Đurića, Veljko Belivuka, Marka Miljkovića, punomoćnika oštećenih kao i advokata odbrane.  

Ovonedeljna ročišta protekla su u znaku prepucavanja i tenzije. Lalić je govorio detaljno o ubistvima, kao i o pripremi nereda i atentata na predsednika Vučića. 

Na kraju odbijeni svi zahtevi za ukidanje pritvora, a saopšteno je da je naredno suđenje zakazano za 20, 21, 23 i 24. februar sa početkom u 9.30 sati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading