VELJA NEVOLJA NA IVICI ŽIVACA! Nerviraju ga Lalićeve upadice! PREVRĆE OČIMA KAO SUMANUT!

Autor:

Hronika

03.02.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem suđenju grupi Veljka Belivuka situacija u boksu za optužene je mirna.

VELJA NEVOLJA NA IVICI ŽIVACA! Nerviraju ga Lalićeve upadice! PREVRĆE OČIMA KAO SUMANUT!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić o Belivukovom klanu

Pre nego što će sudija ući u sudnicu konsultacije je zatražio desna ruka klana Marko Miljković.

On je par minuta pročao sa advokatima Malovićem i Jerkovićem. Pre nego što će krenuti na svoje mesto u boks za optužene, Miljković se srdačno pozdravio i izgrlio sa svojim štićenicima.

Veljko Belivuk na sebi ima belu maicu, onu koju je nosio na prethodnim pretresima. Svedok okrivljeni Lalić je u bež džemperu. Marko Miljković pomno sluša kakva pitanja Belivuk upućuje Laliću, a povremeno na klupi pored drži papire na kojima beleži pojedine delove.

Napeto je u sudnici, jer u pojedinim trenucima Belivuk pokušava da izvuče odgovor od svedoka saradnika, a da mu on prethodno odgovori da ne zna, ili da se ne seća. Tada Belivuk na svoj način interpretira pitanje, na šta mu Lalić kaže možeš da svhvatiš kako hoćeš, ili ne, odgovorio sam ti.

Kada Belivuk na to kaže: "U redu, hvala",  onda Lalić nastavi sa dodatnim obrazlaganjem što Belivuka izuzetno nervira, jer u tim trenucima njegova reakcija je prevrtanje očima.  

Sudija Vinka Beraha odredila je tridesetominutnu pauzu, nakon čega će prvooptuženi Veljko Belivuk nastaviti ispitivanje svedoka saradnika Srđana Lalića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading