JEZIVE FOTOGRAFIJE! Hirurg monstrum je unakazio svoju suprugu: Preti mu do 10 godina robije! (UZNEMIRUJUĆE)

Autor:

Hronika

03.02.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je svojoj supruzi naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su I. O. polomljena četiri rebra, kao i leva laktična kost.

JEZIVE FOTOGRAFIJE! Hirurg monstrum je unakazio svoju suprugu: Preti mu do 10 godina robije! (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: TV Pink, facebook

Kako navodi Tužilaštvo, ove povrede su kvalifikovane kao teške telesne povrede, a sada su osvanule i jezive fotografije.

- Udarao ju je predmetima podobnim da se nanesu teške telesne povrede, daveći ženu kablom, čupajući je i za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući, usled čega je ugrozio njeno spokojstvo i telesni integritet - navodi Tužilaštvo.

Kako se vidi i na fotografijama, u pitanju su teške telesne povrede za koje suprugu Nikoli Ostojiću preti od dve do 10 godina robije.

Podsetimo, on je pre dva dana u porodičnom domu pištoljem brutalno pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede u vidu loma četiri rebra, nadlaktice, a nesrećna žena je imala brojne hematome po glavi.

Nesrećna žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dana

03.02.2023 16:41

Vrv je mislio da ce se sakriti iza akademskog zvanja.Muka mi je od akademskih gradjana,koji misle da nisu obicni smrtnici.Aman mislioci.....

Ivan

03.02.2023 17:24

Ovo vojno grlo je zaslužilo nogu iz vojske i višegodišnju robiju uz gubitak čina.

Pera

03.02.2023 18:46

Dobiće 2 godine zamena za uslovnu i da plati negu globu u dob svrhe na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom i to je to. Doktori su nedodirljivi u Srbiji

Darko

03.02.2023 21:23

Da snajka nije sunčala tabane ni ovoga ne bi bilo.