PRATIO JOLETA TRI MESECA I UBIO DA VRATI KOCKARSKE DUGOVE! Bojan i ranije bio dovođen u vezu sa sitnim krađama i razbojništvima!

Autor:

Hronika

02.02.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan J. (44) sumnjiči se da je ubio vlasnika menjačnice u Novom Sadu Jovana Janićijevića (47).

PRATIO JOLETA TRI MESECA I UBIO DA VRATI KOCKARSKE DUGOVE! Bojan i ranije bio dovođen u vezu sa sitnim krađama i razbojništvima!

Foto: Facebook

Facebook

Bojan J., takođe iz Novog Sada, najverovatnije je ubio i opljačkao Jovana Janićijevića Joleta kako bi vratio kockarske dugove, saznaje Kurir.

- On je vlasnik lanca restorana brze hrane, ima ih 3-4 u gradu i poznat je. Blisko je sarađivao sa Janićijevićem, a on mu je verovao slepo. Međutim, upleo se u kockarske dugove i pozajmljivao pare na kamatu od ko zna kojih ljudi - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Namamio je Joleta da mu razmeni novac, a onda mu je isti oteo da bi vratio svoje dugove i ubio ga -

Policija je došla do saznanja da je ubistvo detaljno planirano, te da ga je ubica pratio 3 meseca .

B.J. je ovo ubistvo planirao, kretao se po restoranima gde je bio i Janićijević, a koristio je i tri vozila koje je iznajmljivao i menjao ih. U tom periodu vozio je rent-a-kar - kaže sagovornik i dodaje da je Bojan J. i ranije dovođen u vezu sa sitnim pljačkama i razbojništvima.

Podsetimo, Janićijević je ubijen 24. janura u Veterniku, a B.J. se sumnjiči da mu je stavio nož pod grlo i tražio da mu da novac koji vlasnik menjačnice poneo kako bi mu razmenio, a kad je on to odbio pretukao ga je i izbo 20 puta.

Telo je prevukao sa vozačevog na suvozačevo mesto, a onda izbacio iz automobila.

- Janićijević se opirao, pa je ubistvo trajalo par minuta, što se vidi i na kamerama. Takođe, vidi se i da je nakon svega ubica se vratio i overio žrtvu sa dva uboda u pluća i srce - kaže izvor pomenutog lista.

Ubio ga, pa pokrao

Janićijević je na sastanak sa ubicom poneo dve torbice sa novcem, od kojih je jednu ubica uzeo i pobegao.

- U jednoj su bile novčanice u dinarskoj protiv vrednosti, koju je Jole držao kod sebe i koju mu je ubica oteo. Međutim, u drugoj je bilo duplo više novca u evrima, ali napadač to nije video jer je bila na zadnjem sedištu auta i nju je policija pronašla prilikom uviđaja - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading