OVO JE UBICA VLASNIKA MENJAČNICE U NOVOM SADU! Bio poznati ugostitelj, ostao dužan, pa rešio da ga likvidira? (FOTO)

Autor:

Hronika

02.02.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan J. (44) uhapšen je pod sumnjim da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

OVO JE UBICA VLASNIKA MENJAČNICE U NOVOM SADU! Bio poznati ugostitelj, ostao dužan, pa rešio da ga likvidira? (FOTO)

Foto: Facebook

Bojan J.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu i Uprave kriminalističke policije, SBPOK, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijom Savezne Republike Nemačke i Republike Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uhapsili su B. J. (44) iz Novog Sada na granici Nemačke i Austrije sinoć i određen mu je ekstradicioni pritvor. 

Foto: Facebook

Bojan J.

Bojan, za koga se sumnja da je zverski ubio vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića, poznati je ugostitelj koji je nekada držao fast fud u ovom gradu. Kako saznaje Blic, objekat je zatvoren verovatno zbog dugova.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, to bi mogao i da bude motiv ubustva. Jovan i Bojan poznavali su se ranije, ubijeni je osumnjičenom često menjao novac, pa se spekuliše da mu je Bojan ostao dužan veliku svotu novca.

Podsetimo, Bojan se sumnjiči da je 24. januara u Novom Sadu, oštrim predmetom, usmrtio četrdesetsedmogodišnjeg Jovana Janićijevića, čije je beživotno telo pronađeno na parkingu, u Ulici Nova 34.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu i Uprave kriminalističke policije, SBPOK, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijom Savezne Republike Nemačke i Republike Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uspeli su da lociraju i uhapse Bojana Jovičića a prema navodima Višeg javnog tužilaštva za ovaj svirepi zločin ukoliko se dokaže da je on počinilac, preti mu zatvorska kazna u trajanju od 10 godina do doživotnog zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading