DETALJI EKSPLOZIJE AUTOMOBILA U ZEMUNU: Evo kako je došlo do havarije sa vozilima (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

02.02.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari rekli kako se čula eksplozija, nakon koje su uočili vatru.

Kako Republika saznaje, ono što se prvobitno smatralo kao eksplozija, usled koje je jedan auto izgoreo, a dva su oštećena, zapravo je posledica loše instalacije na jednom od vozila.

- Auto u sredini se zapalio zbog loše instalacije, sve su to porodični ljudi, nema veze sa kriminalom. Sve se desilo oko pola 3 ujutru, komšija sa prvog sprata je video vatru koja mu je došla do nivoa terase i tada je pozvao vatrogasce - navodi jedan od stanara u Ulici 22. oktobra u Zemunu za Republiku.

Kako on dalje objašnjava, ono što se čulo kao eksplozija, zapravo je zvuk koji je proizvela guma koje je pukla usled toplote.

Podsetimo, automobil je izgoreo oko 7 sati ujutru, kako je naveo jedan od očevidaca za Republiku:

- Izleteli smo napolje i videli automobile u plamenu, ali nikoga nije bilo tu. Pozvali smo vatrogasce koji su jako brzo došli, ali već je bilo kasno. BMW, karavan i punto su stradali, sreca pa se nije proširilo na ostali deo parkinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading