STAJAO JE PORED MRTVE JELENE DOK JE PRIJAVLJIVAO NESTANAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), stajao je pored kanala u Borči u koji je bačena iskasapljena pevačica "Granda" u trenutku kad je prijavljivao njen nestanak!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Otišla na trčanje

Kako Srpski telegraf saznaje, veštačenjem mobilnih telefona supružnika Marjanović, kao i analizom baznih stanica, utvrđeno je da je Zoran bio u neposrednoj blizini tela kad je pozvao prijatelja policajca i rekao mu da ne može da pronađe Jelenu, koja je otišla na trčanje. Tek četiri sata kasnije o slučaju je obaveštena policija.

- Ovo je samo još jedan od dokaza da je Marjanović umešan u brutalni zločin u Borči. Naime, ključni dokaz protiv njega zasad su tragovi krvi s Jelenine glave, koje su na Zoranovim farmerkama pomešane s blatom pronašli stručnjaci iz inostranstva. Takođe, blato s pantalona poklapa se s onim koje je pronađeno na telu izmasakrirane pevačice. Sad je utvrđeno i da je u vreme ubistva pevačice bio na lokaciji na kojoj je leš pronađen. S tog mesta je i pozvao policajca kojem je rekao da je Jelena nestala - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

22 meseca prošlo od ubistva pevačice "Granda"

Kako dodaje, optužnica protiv Marjanovića je spremna i trebalo bi da za desetak dana bude podignuta, a potom dostavljena sudu.

- Slučaj "Marjanović" je izazvao veliku pažnju javnosti, a sve zanima ko je ubio mladu pevačicu koja se nikom nije zamerila i zbog čega. Sumnja je nakon pronalaska tela odmah pala na Zorana, ali protiv njega tad nije bilo dokaza.

U trenutku kad je zvao prijatelja policajca i rekao mu da ne može da nađe Jelenu Zoran stajao pored kanala

Tek nakon 17 meseci od zločina prikupljeno je dovoljno dokaza, na osnovu kojih je Marjanović završio u pritvoru - kaže naš sagovornik.

Saslušani svedoci

Prema njegovim rečima, u dosadašnjoj istrazi saslušani su svi predloženi svedoci, završena su brojna veštačenja, među kojima je i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, a nakon podizanja optužnice očekuje se da će uskoro biti zakazano i suđenje Marjanoviću.

- Bilo je dosta kontradiktornosti u ovom slučaju. I sam Zoran je na saslušanju izneo niz nelogičnosti, pa i pogrešno vreme u koje je sa Jelenom bio na nasipu u Borči. U međuvremenu se pojavio i svedok blizak porodici Marjanović koji tvrdi da je kobnog dana Zorana video na nasipu, skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem je tvrdio da je bio - priča naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading