UŽAS! POLICAJCI UBILI AFROAMERIKANCA SA AMPUTIRANIM NOGAMA: Bežao sa navodnog mesta zločina, pa ispalili osam hitaca u njega (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

01.02.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je Afroamerikanac pokušao da baci mesarski nož na policajce i tada je došlo do pucnjave u Los Anđelesu.

UŽAS! POLICAJCI UBILI AFROAMERIKANCA SA AMPUTIRANIM NOGAMA: Bežao sa navodnog mesta zločina, pa ispalili osam hitaca u njega (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: pixabay.com, YouTube/Printscreen/The Telegraph

Policajci ubili Afroamerikanca

Kalifornijski policajci u četvrtak su upucali i usmrtili muškarca s obe amputirane noge, prenosi Dejli mejl. Trojica policajaca iz stanice Hantington Park snimljena su kako ispaljuju najmanje osam hitaca u Entonija Loua Džuniora (36), inače oca dvoje dece.

Porodica ubijenog čoveka rekla je da je Entoni nedavno izgubio obe donje polovine nogu nakon sukoba sa policijom u Teksasu. Od tada je živeo sa majkom, a na dan smrti rekao joj je da ide u Mekdonalds. Još nije jasno koga je i zašto Entoni navodno izbo nožem, niti u kakvom je stanju ta osoba.

Govoreći o incidentu koji se dogodio u četvrtak, policija je saopštila da je Lou ničim izazvan izbo nožem jednu osobu nakon čega je pokušao da pobegne sa mesta nesreće. Kako tvrde, "iskočio" je iz invalidskih kolica i pobegao na patrljcima, pa su dvojica policajaca bila prinuđena da ga upucaju tejzerom. Entoni je navodno u jednoj ruci držao veliki mesarski nož.

Ubrzo je na lice mesta stiglo i drugo policijsko vozilo iz kojeg je izašao treći policajac. Tokom narednih 15 sekundi, policajci su ispalili više hitaca, pogodivši Loua u gornji deo trupa. Nakon što je pao na zemlju, stavili su mu lisice na ruke.

- Policajci Hantington parka su najmanje dva puta pogodili osumnjičenog šokerom, ali je upotreba bila neefikasna. Naime, dotični je ponovo pokušao da baci mesarski nož na policajce i tada je došlo do pucnjave - saopštila je kancelarija šerifa okruga Los Anđeles, piše Jutarnji list.

Lou je preminuo na mestu nesreće, a njegova porodica sada traži odgovore od policije.

Identiteti policajaca umešanih u ovaj incident još nisu saopšteni, a poručnik Hjugo Rejnaga iz kancelarije šerifa okruga Los Anđeles rekao je da protiv njih još nije preduzeta zvanična disciplinska akcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading