OKRENULA SE KA MUŽU I REKLA DA JOJ JE LOŠE, A ONDA JE KRENUO HAOS: Žena zbog koje je avion prinudno sleteo je iz Surdulice

Autor:

Hronika

01.02.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto odakle dolazi Đ. R., Surdulica, u suzama je zbog njene smrti.

OKRENULA SE KA MUŽU I REKLA DA JOJ JE LOŠE, A ONDA JE KRENUO HAOS: Žena zbog koje je avion prinudno sleteo je iz Surdulice

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Avon na relaciji Keln-Niš morao je noćas oko ponoći prinudno da sleti na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" jer je u njemu pozlilo putnici koja je ubrzo i umrla.

Radi se o Đ. R. (67) iz Surdulice, piše Telegraf. Telo nesrećne žene po nalogu nadležnog tužilaštva prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Prema informacijama Teelgrafa, ona je sedela pored supruga kada se požalila da joj je loše. Nakon sletanja aviona lekari Hitne pomoći mogli su samo da konsatuju smrt.

O slučaju je obavešten zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naredio obdukciju tela. Ono što je za sada poznato jeste da je najverovatnije prirodna smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading