NALOŽEN TEHNIČKI PREGLED "MILOŠA" I CITROENA! Nakon sudara u kome je poginula žena, vozaču borbenog vozila testira se krv i urin na prisustvo ALKOHOLA!

Autor:

Hronika

31.01.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru koji se dogodio u ponedeljak stradala je ženska osoba.

NALOŽEN TEHNIČKI PREGLED "MILOŠA" I CITROENA! Nakon sudara u kome je poginula žena, vozaču borbenog vozila testira se krv i urin na prisustvo ALKOHOLA!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu dalo je nalog policiji da obavi niz veštačenja kako bi se utvrdilo kako je došlo do nesreće na putu Vršac - Pančevu u kojoj je u sudaru borbenog vozila Vojske Srbije "Miloša" i citroena nastradala jedna osoba, a tri je povređeno.

Kako saznajemo, naložena su saobraćajna i mašinska veštačenja, a od vozača borbenog vozila uzeti su urin i krv kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom alkohola u trenutku tragedije.

- Naložen je i tehnički pregled oba vozila koja su učestvovala u nesreći - kažu za "Blic" u OJT Pančevo.

Podsetimo, prema prvim informacijama, "citroen", za čijim je volanom bila nastradala žena, prešao je u suprotnu traku i udario u vozilo.

Od jačine udarca, oba vozila su završila pored puta, "miloš" se prevrnuo, a prednji deo "citroena" potpuno je smrskan. Nesrećna žena stradala je na licu mesta, a tri pripadnika Vojske Srbije su povređena i prebačena u bolnicu u Pančevu.

Oglasilo se Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbrane objavilo je saopštenje povodom nesreće koja se dogodila.

- Danas oko 15 časova na putu Vršac – Pančevo, na ulazu u selo Vladimirovac, došlo je do saobraćajne nesreće kada se borbeno vozilo Vojske Srbije tipa „miloš“, vraćajući se sa redovnog zadatka, sudarilo sa civilnim automobilom.

Na žalost, tom prilikom život je izgubila žena koja je upravljala civilnim motornim vozilom.

Na lice mesta odmah su izašli nadležni organi. Uviđaj je u toku.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije izražavaju najdublje žaljenje zbog gubitka života u saobraćajnoj nesreći - saopštili su juče iz Ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aki

31.01.2023 12:25

Žalosno! Gde je Ministarstvo zaštite životne sredine da se oglasi da je poginuo njen službenik na radnom mestu : Republički inspektor zaštite životne sredine iz Vršca.