STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZAJEČARA: Kamion sleteo s puta i prevrnuo se u jarak - vozača iz smrskane kabine izvlačili vatrogasci (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.01.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač teretnog vozila izgubio je kontrolu nad vozilom kod Zaječara.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZAJEČARA: Kamion sleteo s puta i prevrnuo se u jarak - vozača iz smrskane kabine izvlačili vatrogasci (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Nesreća kod Zaječara

Večeras oko 18 časova na putu Paraćin - Zaječar kod Čestobrodice, došlo je do teške saobraćajne nezgode.

Kako se saznaje, vozač teretnog vozila, izgubio je kontrolu nad vozilom, a potom je sleteo sa puta i prevrnuo se u jarak pored puta, piše Telegraf.

Nakon nezgode, vozač je bio zarobljen u smrskanoj kabini, pa su intervenisali vatrogasci iz Jagodine koji su isekli kabinu i spasili vozača.

On je kolima hitne pomoći sa teškim povredama prevezen u bolnicu, ali njegovo trenutno stanje nije poznato.

 

Na licu mesta policija obavlja uviđaj, pa je saobraćaj usporen, a večeras se čeka i izvlačenje kamiona iz jarka, pa je preporuka da se ova deonica izbegava u narednim satima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ovo je samo jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se večeras dogodile na putevima Srbije.

Da podsetimo, teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 17 sati u Zrenjaninskom naselju Bagljaš, kada se automobil zakucao u banderu.

Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na Instagram stranici "192_rs", prednjik kraj vozila je potpuno smrskan.

O jačini udarca prilikom udesa u Bagljašu svedoči prilično iskrivljena bandera.

Nije poznato zdravstveno stanje učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Takođe, u saobraćajnoj nezgodi koja se tokom popodnevnih sati dogodila u Ovčarsko-kablarskoj klisuri povređene su dve ženske osobe, koje su hospitalizovane u Opštoj bolnici u Čačku. 

- Na Urgentno-prijemno odeljenje Opste bolnice Čačak primljene su dve pacijentkinje povređene u saobraćajnom udesu, starosti 89 i 51 godine. Starija žena je sa povredama glave, a mlađa osoba je u stabilnom stanju. U toku je dalja dijagnistika i opservacija pacijenatkinja - potvrđeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading