TEŠKA NESREĆA KOD ČAČKA: Automobil se prevrnuo, ima povređenih!

Autor:

Hronika

29.01.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta su Hitna pomnoć i policija.

TEŠKA NESREĆA KOD ČAČKA: Automobil se prevrnuo, ima povređenih!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Saobraćajna nesreća dogodila se danas nakon kružnog toka kod Čačka kada se automobil, iz za sada nepoznatih razloga, prevrnuo.

U nesreći je jedna osoba teže povređena, prenosi Blic.

Na licu mesta su Hitna pomoć i policija.

Danas se dogodila takođe teška nesreća između Matejevca i Svrljiga kada je nastradala jedna osoba, koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, a tom prilikom je na nju naleteo putnički voz, saopštilo je preduzeće "Infrastrukture železnice Srbije".

- U 11.58 sati, na deonici pruge Matejevac - Svrljig, nastradala je jedna osoba koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, kada je na nju naleteo putnički voz. Reč je o putničkom vozu koji je krenuo iz Niša za Zaječar u 11.10 sati, a na osobu koja je nastradala naleteo je između stajališta Jasenovik i ukrsnice Gramada. Usmrćena osoba nalazila se na ovom delu pruge na koloseku, gde to nije dozvoljeno, niti predviđeno - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading