POZNATO DA LI NAĐENO TELO PRIPADA ANI VOLŠ: Identifikovan leš pronađen bllzu kuće Brajanove majke, rešena MISTERIJA!

Autor:

Hronika

28.01.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini kuće majke Brajana Volša u četvrtak je pronađeno telo, a nije se znalo da li pripada Ani Volš.

POZNATO DA LI NAĐENO TELO PRIPADA ANI VOLŠ: Identifikovan leš pronađen bllzu kuće Brajanove majke, rešena MISTERIJA!

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Brajan Volš osumnjičen da je umešan u nestanak supruge Ane

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju Ani Volš.

U međuvremenu je urađena identifikacija i telo pripada muškarcu Majkl Greju koji je nestao 11. decembra, piše boston25news, a prenosi Kurir.

Ranije ovog meseca, državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, podsetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

- Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo, izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

I dalje mnogi postavljaju pitanje - da li je Brajan imao pomagača pri jezivom ubistvu?

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, oči istražitelja uprte su u dve osobe. Američko tužilaštvo će u okviru istrage o nestanku i ubistvu Ane Volš ispititi Dajanu Volš, majku Brajana Volša, saopštili su američki novinari.

Dajana je plaćala kiriju za kuću u kojoj je živela porodica Volš i gde se, prema svemu sudeći dogodio zločin, a često je i odsedala kod njih.

Tužilaštvo najviše interesuju odgovori dva pitanja: Da li je znala da se zločin dogodio i da li je znala ili učestovala u čišćenju podruma u kojem su pronađeni krvav i oštećen nož i tragovi krvi?

Dodatnu sumnju podgrevaju navodi da je Dajana Volš nakon hapšenja svog sina uslikana u blizini kuće u Kohasetu, odakle je nestala Ana.

Poznato je i da Ana Volš nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom, o čemu svedoči i Dajanino pismo koje je poslala sudu kada je Brajan 2018. godine uhapšen zbog prevare zbog prodaje lažnih umetničkih dela.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike - napisala je tada Dajana, prenose beogradski mediji.

Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, kada se ispostavilo da je lagao o svom kretanju u danima nakon nestanka Ane.

Između ostalog, njegov alibi je propao. Naime on je ispričao da je išao da poseti majku u Svampskotu, kao i da joj je kupovao namirnice.

Nadzorne kamere ovo nikada nisu potvrdile, ali je Brajan uočen u blizini kuće svoje majke kako baca đubre. Naknadno su u kontejneru pronađeni neki od ključnih dokaza, među kojima je DNK Ane Volš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading