KOMŠIJE UBIJENIH BAKA VAN SEBE: Ne možemo da verujemo da je MONSTRUM prolazio pored nas

Autor: S. S.

Hronika

28.01.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije starica u šoku nakon samoubistva monstruma

KOMŠIJE UBIJENIH BAKA VAN SEBE: Ne možemo da verujemo da je MONSTRUM prolazio pored nas

Foto: pixabay.com

Dan nakon što se saznalo da je samoubica sa Bežanijske kose Goran Đokić (37) sredinom januara ubio sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) u istom naselju, njihove komšije su u šoku.

Stravičan zločin odigrao se u stanu, u kojem su bake živele, u Ulici Marka Pola.

- Niko ga nije poznavao, ali smo viđali mlađeg čoveka da ih često posećuje. Ne možemo da verujemo da smo prolazili pored tako monstruoznog zlikovca, koji je mogao da ubije dve nedužne bake - pričaju komšije starica za naš portal.

Oni dalje navode da su čuli da je Jelisaveta bila sa Goranom u vezi, a da se to najviše primetilo po njenom ponašanju.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Goran Đokić i mesto zločina

- U poslednje vreme se dosta doterivala i obilazila salone, a nosila je i perike. Izgleda da je taj čovek uspeo toliko da je zaludi, čim mu je dala šifru svoje kartice, sa koje im je ukrao novac posle ubistva - ističu stanari zgrade na Bežanijskoj kosi.

Podsetimo, Goran je sredinom januara Jelisavetu ubio oštrim predmetom, a Gordanu udarcima po glavi, da bi u četvrtak izvršio samoubistvo u svom automobilu, u Ulici Partizanske avijacije. Zločin je počinio iz koristoljublja jer je sestrama nakon masakra sa kartice skinuo milion dinara.

Đokić je Jelisavetu upoznao u staračkom domu u kom je on radio, a ona dolazila u posetu pokojnom mužu. Kada je Jelisavetin suprug umro, oni su stupili u vezu.

Policija je tek juče objavila da je on bio osumnjičen za dvostruko ubistvo, kako ne bi došlo do ometanja istrage, dok su ga tražili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading