UBICA I ŽRTVA! Dva Gorana Đokića, dve SUDBINE: Jedan ubio zbog koristoljublja, drugi ubijen iz istog razloga!

Autor:

Hronika

28.01.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je utvrdila da je Goran Đokić ubio oko Božićnih praznika dve starice, inače sestre, na Bežanijskoj kosi, posle čega je sa njihovih računa u banci podigao milion dinara.

UBICA I ŽRTVA! Dva Gorana Đokića, dve SUDBINE: Jedan ubio zbog koristoljublja, drugi ubijen iz istog razloga!

Foto: Facebook

Goran Đokić je, pre dva dana počinio samoubistvo, navodno zbog griže savesti, a tom prilikom je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao supruzi "da više ne može da izdrži i da im čuva decu".

Ono što upada u oči jeste da beogradski ubica i samoubica ima isto ime i prezime kao i Goran Đokić iz Aleksinca, koji je krajem septembra 2021. godine, zajedno sa suprugom i ćerkom likvidiran u zaseoku sela Moravac kod Aleksinca.

Ironijom sudbine, ova dva "imenjaka i prezimenjaka" prerano su i nasilno napustila ovaj svet, i to zbog koristoljublja. S tim - što je jedan zbog njega ubio,  (Goran Đokić iz Beograda), a drugi je, zajedno sa celom svojom porodicom, zbog koristoljublja, izgubio glavu. 

Republika

Foto: printskrin

Goran, Lidija i Gordana Đokić

Naime, Gorana Đokića iz Aleksinca i njegovu ćerku Lidiju i suprugu Gordanu, ubio je, kako se sumnja, rođak Goran Džonić.

Smatra se da je Džonić familiju najpre likvidrao, a potom i njihova tela spalio, iz koristoljublja jer je na imanju njegovog sina Stefana pronađeno preko 40.000 evra za koje se veruju da su ukradeni od Đokića koji je u Aleksincu držao menjačnicu.

Gorana Džoniću bi narednog meseca trebalo da počne suđenje za ovaj zločin.

I jedan i drugi zločin, i ovaj na Bežanijskoj kosi, kao i onaj u Aleksincu, istakao se po monstruoznosti, koja je ozbiljno uzdrmala javost ne samo u Srbiji, već i u regionu, ali i po tome što je policija dugo tragala za počiniocima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading