PRIVEDEN BEOGRADSKI ADVOKAT ČEDOMIR KOKANOVIĆ!

Autor:

Hronika

27.01.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kokanović je lišen slobode u Novom Sadu.

PRIVEDEN BEOGRADSKI ADVOKAT ČEDOMIR KOKANOVIĆ!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Beogradskog advokata Čedomira Kokanovića privela je danas u 12 časova u Novom Sadu novoskadska policija, po poternici koju je protiv njega prethodno izdao Osnovni sud u Novom Sadu, prenose beogradski mediji.

On se u svojstvu zastupnika uputio prema prostorijama Advokatske komore Vojvodine, kada je lišen slobode u Bulevaru Bate Brkića.

- Kako sam informisan, razlog hapšenja mog branjenika je privatna krivična tužba za uvredu koju je protiv njega podneo predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski. A, povod za ovu tužbu su raniji navodi advokata Kokanovića o finasijskim malverzacijama i službenm putovanjima u Advokatskim komorama Vojvodine i Srbije. Inače, moj branjenik nikada nije uredno primio sudski poziv, ali je uprkos tome, na inicijativu privatnog tužioca Vladimira Beljanskog, novosadski sud izdao poternicu i naložio njegovo hapšenje - kaže advokat Ivan Ninić koji zastupa Kokanovića za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading