MILANKA LJUBIČIĆ SE POLAKO SUOČAVA SA ČINJENICAMA! Evo gde će Ana Volš počivati i šta će biti sa njenom decom!

Autor:

Hronika

26.01.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uskoro se navršava mesec dana od kako se traga za Beograđankom Anom Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu.

MILANKA LJUBIČIĆ SE POLAKO SUOČAVA SA ČINJENICAMA! Evo gde će Ana Volš počivati i šta će biti sa njenom decom!

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Njena majka, Milanka Ljubičić (69), navodi da joj nada i vera još ne posustaju, ali i da kako dani odmiču polako počinje da je plaši istina. Skoro mesec dana Anina majka leže i ustaje sa istom nadom da će se njeno dete pojaviti.

- Živim i verujem da će se pojaviti. Znam koliko je volela život i svoju decu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san i skup nezadovoljstava koje je rešila da otkloni nekim mini odmorom. Svesna sam da to ne priliči mojoj Ani, ali jednostavno želim da verujem da je tako - tužna i neraspoložena navodi Milanka.

TETKA ĆE BRINUTI O DECI

Milanka je ranije rekla da se njena tri unuka trenutno nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa pri Centru za socijalni rad u Americi. Brigu o njima preuzeće Milankina starija ćerka koja živi u Kanadi.

- U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti da mog deteta više nema, brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da deca ostanu i odrastaju zajedno. Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad decom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu decu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli - rekla je Milanka.

Kaže i da je svesna činjenice da se bliži 9. februar kad će njen zet Brajan Volš (46) ponovo biti izveden pre sud.

- Do 9. februara ću nastaviti da se molim, ležem i ustajem sa tom idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga... ne znam šta ću. Plašim se da poverujem u istinu ako je to ona koju mediji plasiraju. Ne želim da verujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj - navodi u neverici očajna majka, prenose beogradski mediji.

Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ubistvu svoje ćerke Ane Volš, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi.

- Ukoliko je Brajan to uradio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija po mom mišljenju. Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog deteta nema više onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje dece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale sveću i nose cveće na grob ceo život - jedva izgovara potresena majka.

Dodaje da će otići do crkve da pita šta da radi.

Otići ću i do naše crkve da pitam kakvi su običaji ukoliko je ubijena. Ništa ne znam. Samo da se sve preokrene do 9. februara - molbom zaključuje Milanka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading