VLASNIK MENJAČNICE PREBIJEN, PA IZBODEN NOŽEM I OSTAVLJEN DA UMRE: Obdukcija otkrila jezive detalje zločina u Veterniku - telo muškarca nađeno u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

26.01.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija već drugi dan traga za osumnjičenim za ubistvo vlasnika menjačnice u Veterniku.

VLASNIK MENJAČNICE PREBIJEN, PA IZBODEN NOŽEM I OSTAVLJEN DA UMRE: Obdukcija otkrila jezive detalje zločina u Veterniku - telo muškarca nađeno u lokvi krvi!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Ubijeni Jovan Janićijević (47) iz Novog Sada, vlasnik menjačnice, sutra će biti sahranjen na Gradskom groblju.

Policija već drugi dan traga za osumnjičenim za ubistvo koga su kamere snimile. Sumnja se da je upravo on pozvao Janićijevića i dogovorio mesto sastanka

Kako se saznaje, obdukcija tela je potvrdila je da je Jovan prvo prebijen, pa izboden nožem i ostavljen pored automobila da umre, piše Telegraf.

Telo vlasnika menjačnice u lokvi krvi nađeno je u utorak oko 20 sati u naselju Veternik. Policija je uzela snimak na kome se vidi kako se u vozilu raspravljaju dvojica muškaraca, ali i trenutak kada osumnjičeni odlazi nakon zločina.

Kako se saznaje, Jovan nije policiji prijavljivao pretnje niti je imao krivični dosije.

Motiv ubistva za sad nije poznat.

Inače, Jovan je preduzetnik, držao je menačnicu "Jole" u Novom Sadu, kao i firmu u Veterniku, čija je pretežna delatnost trgovina automibilima i lakim motornim vozilima.

Kako se nezvanično saznaje, Jovan je juče bio u svojoj menjačnici, a u jednom momentu je izašao i negde otišao, a pretpostavlja se da je iz nekog razloga krenuo da se nađe sa napadačem.

- Niko ga nije čuo niti video, i ko zna koliko je on ležao tu. Jedan od prolaznika, koji živi u blizini, video je da neko leži pored auta i krenuo je ka autu "fijat 500l", gde je zatekao jezivu scenu. Čovek je ležao u lokvi krvi i nije davao znake života. Prolaznik se uplašio i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže za medije meštanin Verenika, dok drugi dodaje:

- Vlasnik menjačnice je bio unakažen od batina. Sav je bio natekao i plav od pesnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading