BRAJAN RASKOMADAO ANU VOLŠ ZBOG KOMPLEKSA? Jedan čovek mislio da zna pravi motiv ubistva Srpkinje - ubio je kao zver, siguran sam!

Autor:

Hronika

25.01.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peđa je samo jedan od prijatelja Ane Volš koji veruje da zna zbog čega je Brajan nad njom počinio svirepi zločin.

BRAJAN RASKOMADAO ANU VOLŠ ZBOG KOMPLEKSA? Jedan čovek mislio da zna pravi motiv ubistva Srpkinje - ubio je kao zver, siguran sam!

Foto: youtube.com/printscreen

Brajan Volš i Ana Volš

Beograđanku Anu Volš (39) nestalu u američkom Kohasetu u novogodišnjoj noći raskomadao je njen suprug Brajan Volš samo zato što više bolesnik nije mogao da se nosi sa njenim uspehom, tvdi za Srpski telegraf Peđa D. Anin prijatelj iz Beograda.

Peđa je samo jedan od prijatelja koji veoma žale za Anom jer kaže da je bila izuzetno privržen prijatelj, vesela devojka i jedna od najambicioznijih osoba koje je sreo u životu.  

- Takvu ambiciju i žar nisam video ni kod jedne žene koju poznajem. Od devojke iz porodice koja je u toku bombardovanja jedva sastavljala kraj sa krajem, kao i većina nas u to vreme, uspela je da ode u Ameriku i da se obogati za manje od 15 godina. Pre Brajana je bila udata, a sada sam čuo da je to bilo pro forme da bi obezbedila američke papire. Muža Brajana je upoznala kao sobarica i zaljubila se u njegovo bogatstvo i pedigre, bio je sin uglednog neurohirurga, a verovala je da je ambiciozan kao i ona. Pošto mu je rodila tri sina shvatila je da se bavi prevarama i da je u problemima i dugovima do guše dok je ona napredovala i stigla do visina. Brajanu je to smetalo. Kompleksi su ga progonili i rešio je da se otarasi lepe i uspešne žene koja se sve više distancirala od njega. Ubio je kao zver u psihičkom rastrojstvu, siguran sam - rekao je Anin prijatelj. 

On dalje kaže da je Ana rođena u porodici oca lekara i majke Milanke koja je držala štampariju i koja je bila posvećena Ani i njenoj sestri. Sada strahuje za Milankino zdravlje i da li će preživeti kada zvanično bude saopšteno da joj je ćerka usmrćena.

- Milanka je loše, kao i njena ćerka Aleksandra jer im je Ana bila privržena i cenili su njenu vrednoću i upornost. Ana je imala sreću da je bila lepa pored toga što je bila vredna i radila na sebi. Rano je shvatila da je marketing budućnost i napredovala je tako što je upoznala dobre stručnjake u toj oblasti. Nekretnine su postale njen fah i stekla ih je mnogo širom Amerike. U Beogradu je kupila stan u kojem živi sada njena mama. Znam da je želela da kupi penthaus u Beogradu na vodi i da pokrene biznis i ovde, ali ne znam da li je stigla to da uradi - tužnim glasom je kazao Peđa.

Da podsetimo, Anin muž Brajan Volš je prošle nedelje zvanično optužen za ubistvo svoje supruge. Beograđanki se svaki trag izgubio 1. januara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading