NIŠTA NE ZNAM! Oglasila se majka Ane Volš: Čekam, ali mi niko ništa ne javlja!

Autor:

Hronika

25.01.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ane Volš još uvek nema dovoljno informacija o svojoj ćerki.

NIŠTA NE ZNAM! Oglasila se majka Ane Volš: Čekam, ali mi niko ništa ne javlja!

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Majka Ane Volš (39) Milanka Ljubičić ispričala je da nema nikakve informacije o njoj, ali i da o čitavom slučaju ne zna gotovo ništa.

Ona ističe da još nije razgovarala ni sa drugom ćerkom koja se bori za starateljstvom nad Aninom decom.

- Ne znam da li će Anina sestra uzeti starateljstvo, ništa ne znam. Ne čitam više novine, niti gledam medije samo mi od toga skače pritisak. Čekam zvanično informaciju, ali mi niko ništa i dalje ne javlja - priča Milanka.

Milanka je ranije pričala o Ani za Blic, njenom braku sa Brajanom, ali i potrazi za njenom ćerkom.

 - Ja sam bila tamo (u Americi) tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni... Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi. Ja mogu da razumem i da se posvađaju, ali da joj učini nešto tako strašno, da se reši tela... - rekla je.

Milanka je ranije ispričala da je mislila da Brajan i Ana imaju probleme, a da su ti problemi zbog Anine želje da više vremena provodi sa decom, dok je Brajan bio protiv.

 - Ona je bila sa starijom sestrom u Beogradu i tada mi je Ana jednom prilikom pomenula da je Brajan čudan i zamišljen i da ona to više ne može da podnese i da želi da više vremena provodi sa decom - priča nam Milanka.

Milanka je ispričala da nije primećivala da joj ćerka i zet imaju problema u braku, osim što joj je, kako kaže jednom rekla da je Brajan čudan i zamišljen.Tada je predložila da pođe sa Anom u Ameriku, ali joj ćerka nije odgovorila.

Dvadesetak dana kasnije, Ana joj je slala da sutradan dođe u Ameriku. Milanka nije mogla da ode kod ćerke, jer je morala da uzme terapiju od doktora. Predložila joj je da dođe dva dana kasnije, ali Ana joj je rekla da ipak ne mora.

Podsetimo, Anin muž Brajan Volš je prošle nedelje zvanično optužen za ubistvo svoje supruge. Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading