KAD SE IGRAŠ PO SVOM UVEK VODIMO RAT, AL' TATA TI ME VOLIŠ: Potresno pismo Miljanovog sina ranjenom ocu tera suze na oči (FOTO)

Autor:

Hronika

24.01.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Marko je potpisao svoju poruku sa još jednim: "Volim te, tata!"

KAD SE IGRAŠ PO SVOM UVEK VODIMO RAT, AL' TATA TI ME VOLIŠ: Potresno pismo Miljanovog sina ranjenom ocu tera suze na oči (FOTO)

Foto: Instagram

Miljan Delević dobio pismo od sina

Miljan Delević koji je ranjen juče na Kosovu i Methiji kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na njegovo vozilo, prevezen je danas na VMA. Njegova supruga sada je podelila pismo koje je njihov sin napisao ocu u ovim teškim trenucima.

- Volim te, tata - otpočeo je pismo Miljanov sin.

- Tata, volim te. Čim osvane dan, ti već juriš kroz stan, al' tata, ti me voliš.

Kad se igraš po svom, uvek vodimo rat,

al' tata ti me voliš - stoji u potresnom pismu.

Mali Marko je potpisao svoju poruku sa još jednim: "Volim te, tata!", a pojedini roditelji su u njegovom pismu prepoznali stihove dečje pesmice.

Foto: Instagram

Pismo koje je sin poslao Miljanu Deleviću

Da podsetimo, Miljan je sanitetom dovezen iz bolnice u Kraljevu na Vojnomedinicnsku akademiju gde će biti nastavljeno njegovo lečenje.

Kako je Delević rekao prilikom dolaska u prestoničku bolnicu za portal Republika.rs trenutno se oseća veoma umorno.

- Boli me rana, treba malo vremena da sve to prođe, a onda ćemo više pričati o tome što se dogodilo - kazao je Miljan Delević za naš portal.

Kako je ranije izjavio za portal Republika.rs, smatra da su snage ROSU pucale na njih ni krive ni dužne.

- Hteli su da nas ubiju. To je, nažalost, realnost koju mi, Srbi, trpimo. Za sad je sve ok, stanje mi je stabilno. Šta će dalje biti - to samo Bog zna! - za Republiku je izjavio ranjeni Miljan Delević.

Foto: Društvene mreže

Miljan Delević sa sinom

Poodsetimo, Srbin je juče oko 11 časova teško ranjen, kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo u kom je bio na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić.

Dušan S, Delevićev suvozač, pukom srećom prošao je bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je tom prilikom pogođen u predelu grudnog koša, zadobivši prostrelnu ranu s kojom je transportovan u bolnicu u Kraljevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading