JETMIR SE ŠETAO GUSINJEM I SLUŠAO MUZIKU POSLE IVANINOG UBISTVA! Policija još ne može da mu uđe u trag, možda je pobegao u BELGIJU?

Autor:

Hronika

24.01.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Jetmirom je raspisana međunarodna poternica.

JETMIR SE ŠETAO GUSINJEM I SLUŠAO MUZIKU POSLE IVANINOG UBISTVA! Policija još ne može da mu uđe u trag, možda je pobegao u BELGIJU?

Foto: facebook.com

Jetmir Gočaj (24), optužen da je ubio studetkinju Ivanu Krivokapić (26) krajem prošle godine na Zvezdari, napustio je Crnu Goru samo 4 ili 5 dana nakon što je NCB Interpol Beograd za njim raspisao međunarodnu poternicu.

Sumnja se da je on 23. decembra 2022. godine ugušio studentkinju iz Lovćenca stiskajući joj usta i nos dok nije izdahnula. Potom je otišao iz stana, zaključao ga i poneo ključ, pa napustio Srbiju.

Policija ga nije našla

- Službenici Uprave policije su, po međunarodnoj poternici, pokušali da lociraju i privedu Gočaja, ali ovog državljanina Crne Gore nisu našli na prijavljenim lokacijama.

Operativne aktivnosti Uprave policije i dalje su u toku, a sa svim činjenicama upoznali smo i nadležni organ Republike Srbije zvaničnim kanalima. Napominjemo da Uprava policije, u okviru svojih zakonskih mogućnosti, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u ovom slučaju - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija je pretresla Jetmirovu kuću u Vusanju, ali i njihov katun u dolini Grebaje, ispod samih Prokletija, prenose Novosti.

- Jetmir je, najverovatnije, pobegao na Kosmet - naveo je izvori blizak istražiteljima, što je i pre raspisivanja crvene Interpolove poternice za njim nagovestio i izvor iz Gusinja.

- Njegova majka je iz Peći. On tamo ima ujake, prilično brojnu rodbinu. Računa na to da ga tamošnja policija neće tražiti i da će tu biti siguran neko vreme. Mogao je iz Vusanja lako da ode i u Albaniju, jer dobro poznaje teren i za njega nema tajni kada je reč o putevima ka ove dve teritorije. Sada se spekuliše da bi sa falsifikovanim ispravama mogao da se domogne Amerike, gde, kao i mnogi odavde, takođe ima rodbinu. -

Gočaj je pre raspisivanja poternice bezbrižno šetao Gusinjem i Grebajama sa slušalicama u ušima i negirao da ima bilo kakvu vezu sa zločinom. Tek kada su mediji počeli intenzivnije da pišu, napusio je Vusanje.

Jetmir otišao u Belgiju?

Kako navode Novosti, Gusinjem se šire glasine da je možda pobegao u Belgiju. Iako se ne zna da li tamo ima rodbinu i prijatelje, meštani nagađaju da je izabrao ovu destinaciju da se sakrije od policije.

- Jetmir je tu devojku upoznao na jednoj od tura po Prokletijama. Ne znam prirodu njihovog prijateljstva, ali znam da je ta devojka dolazila više puta ovde - kaže sagovornik Novosti iz Gusinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading