OGLASILA SE SUPRUGA RANJENOG SRBINA NA KiM: Objavila fotografiju bolnog izraza lica svog muža -ubijaju nas i pucaju na nas kao da nismo narod (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

23.01.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Miljan D. je danas oko 11 časova teško ranjen kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo.

OGLASILA SE SUPRUGA RANJENOG SRBINA NA KiM: Objavila fotografiju bolnog izraza lica svog muža -ubijaju nas i pucaju na nas kao da nismo narod (FOTO/VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Supruga ranjenog Miljana

Supruga ranjenog Miljana D. oglasila se na društvenim mrežama nakon što su pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu u njegov automobil.

- Moj muž kojeg su ranili zločinci ROSU. Gde mi živimo? Narode, ubijaju nas i pucaju na nas kao da nismo narod - napisala je Ana iznad snimka.

Da podsetimo, Srbin Miljan D. je danas oko 11 časova teško ranjen kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo u kom je bio na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić.

Njegov suvozač Dušan S. pukom srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

 

 

Miljan D. je pogođen u predelu grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan u bolnicu u Kraljevu.

Njegova supruga Ana objavila je fotografiju po transportu Miljana D. u Kraljevo gde se vidi bolni izraz lica Srbina.

 

 

- Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca pucali su na srpsko vozilo i Srbe u njemu rafalom samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga Rosu maltretira. Kurtijevi specijalci Rosu nemaju šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi - saopštio je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

On podseća da Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini, što se danas i pokazalo.

- Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - zaključio je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading