ZAHER, ZAZUHER, ZVICER... SITAN, MA NIKAKAV: Zašto je važan razgovor Miše Ognjanovića i Galeta Miloradovića?! Nova otkrića na suđenju Dijani Hrkalović

Autor:

Hronika

23.01.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor Miloradovića sa Ognjanovicem snimljen operativnom obradom "Mangusta" trebalo bi da da brojne odgovore.

ZAHER, ZAZUHER, ZVICER... SITAN, MA NIKAKAV: Zašto je važan razgovor Miše Ognjanovića i Galeta Miloradovića?! Nova otkrića na suđenju Dijani Hrkalović

Foto: ST/Nikola Mutić, Tanjug, MUP

Miša Ognjanović, Radoje Zvicer, Dijana Hrkalović

Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je nastaveno suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović.

Preslušavanjem transkripta razgovora dvojice imenjaka advokata Dragoslava Miše Ognjanovića sa Dragoslavom Galetom Miloradovićem, kumom Luke Bojovića, koji su kasnije ubijeni u obračunu klanova, upravo je nastavljeno suđenje bivšoj državnoj sekretarki  MUP Dijani Hrkalović i dvojici nekadašnjih policijskih funkcionera, Dejanu Milenkoviću i Miloradu Šušnjiću.

Miša i Gale na snimku sede u kafiću nadomak Hrama Svetog Save i spominju Dijanu Hrkalović, međutim, njihov razgovor je prilično nerazgovetan. 

Dijana i dvojica optuženih sa slušalicam u sudnici slušaju razgovor netremice, trudeći se da razumeju sadržinu. 

Dragoslav Ognjanović je u razgovoru koji trenutno slusa veće Specijalnog suda navodno, Galetu otrkio sve o Dijaninim eksplicitnim fotografijama, za koje se sumnja da je prvo slala ministru, a nakon toga i svojim prijateljima iz krimogenih sredima. Takođe pojavila se informacija, da je upravo zbog tih fotografija postojala lična netrpeljivost Hrkalovićeve prema advokatu.

Razgovor Miloradovića sa Ognjanovicem snimljen operativnom obradom "Mangusta"  trebalo bi da da brojne odgovore, a u jednom mometu "škaljarski advokat" za kojeg je važio Ognjanović spominje "kavačkog vođu" Radoja Zvicera kao sitnog i nikakvog, kao i da ima saznanje da ih kavčani prate.

- Pre... dana, počeli su kao da se raspituju... neko čudno ime Zaher, Zazuher, Zvicer... sitan, ma nikakav - kazao je Ognjanović. 

Pričajući o svemu što su čuli vezano za pretnje i akcije u ratu klanova, čiji su očigledno i sami bili deo, dvojica kasnije ubijenih Dragoslava razgovaraju o Dijani Hrkalović i Darku Elezu i da su se navodno sastajli.

- Dijana i Elez su dva, dva i po sata su bili u Novom Sadu - kazao je advokat Galetu Miloradovicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading