DANAS ĆE BITI POZNATO KAKO JE BEBA PREMINULA: Lidija saslušana u policiji - u njenoj kući u Zemunu u zamzrivaču pronađeno mrtvo novorođenče!

Autor:

Hronika

23.01.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo novorođenčeta je bilo spakovano u plastičnu kesu i nalazilo se na dnu zamrzivača u kući u Zemunu.

DANAS ĆE BITI POZNATO KAKO JE BEBA PREMINULA: Lidija saslušana u policiji - u njenoj kući u Zemunu u zamzrivaču pronađeno mrtvo novorođenče!

Foto: Facebook, ST/N.Pancic

Policia traga za ženom iz Zemuna u čijoj kuće je pronađena mrtva beba

Lidija M. u čijoj kući u zemunu je telo pronađeno mrtvo novorođenče u starom zamrzivaču u kesi, saslušana je u policiji u svojstvu građanina, a njena sudbina, odnosno da li će biti uhapšena ili ne, trenutno zavisi od toga da li je beba rođena mrtva pa ubačena u zamrzivač ili je rođena živa pa na monstruozni način ubijena.

Kako se saznaje, odbukcija će se obaviti danas koja će utvrditi starost bebe, ali i način na koji je beba preminula..

Da podsetimo, telo novorođenčeta je bilo spakovano u plastičnu kesu i nalazilo se na dnu zamrzivača, a pronašao ga je Zoran M. koji je tvrdio da se sa svoje četvoro dece tek doselio i da je samo hteo da očisti stari zamrzivač.

Kako je Zoran M. ispričao za Republiku, do ovog jezivog otkrića je došao zato što mu se pokvario zamrzivač:

- Pozvao sam majstora koji je rekao da moram da ga odledim i juče sam uzeo da ga čistim. Vadio sam sve što se nalazilo u njemu, kesu po kesu. U jednoj sam isprva pomislio da se nalazi hleb, kad sam pogledao bolje bio je to peškir. Kad sam otvorio kesu, ugledao sam bebu - naveo je Zoran M. za Republiku.

Ovaj nesretni čovek, prvo je pozvao sina i policiju, a kako navodi, pristup ovom zamrzivaču imao je samo on i njegova supruga, koja ga je napustila u maju prošle godine.

- Ne znam šta da radim, šta ako je to moje dete - rekao je Zoran M. za Republiku.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj. Sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading