UHAPŠEN MLADIĆ IZ ALEKSINCA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U NIŠU: Nakon tuče, izbo ga četiri puta

Autor:

Hronika

22.01.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija je uhapsila mladića (17) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izbršop krivično delo ubistvo u pokušaju.

UHAPŠEN MLADIĆ IZ ALEKSINCA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U NIŠU: Nakon tuče, izbo ga četiri puta

Foto: Shutterstock

- Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je oštrim predmetom naneo četiri ubodne rane petnaestogodišnjem mladiću koji je zbrinut u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, a čemu je prethodila tuča ove dvojice mladića, saopštila je Policijska uprava Niš.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, prenosi Telegraf.

Incident se dogodio juče oko 20.00 časova u blizini glavne autobuske stanice u Nišu.

Petnaestogodišnjak je nakon ubadanja primljen je u Urgentni centar UKC Niš u svesnom stanju sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata.

- Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije, rekli su UKC.

U toj zdravstvenoj ustanovi su danas kazali da je povređeni mladić hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju.

Prema rečima očevidaca, mladić je uprkos povredama uspeo da dotrči do stanice i potraži pomoć. Taksi vozilom prebačen je do Hitne pomoći, odakle je prebačen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading