DA LI JE BRAJAN IMAO POMAGAČA? Ako se ispostavi da jeste, sve oči će biti uprte u ove DVE OSOBE!

Autor:

Hronika

21.01.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž nestale Beograđanke Ane Volš, Brajan Volš (46) optužen je za ubistvo supruge koja je nestala 1. januara, a istražitelji su proteklih dana skupili set dokaza protiv njega.

DA LI JE BRAJAN IMAO POMAGAČA? Ako se ispostavi da jeste, sve oči će biti uprte u ove DVE OSOBE!

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Sada mnogi postavljaju pitanje - da li je Brajan imao pomagača pri jezivom ubistvu?

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, oči istražitelja uprte su u dve osobe. Američko tužilaštvo će u okviru istrage o nestanku i ubistvu Ane Volš ispititi Dajanu Volš, majku Brajana Volša, saopštili su američki novinari.

Dajana je plaćala kiriju za kuću u kojoj je živela porodica Volš i gde se, prema svemu sudeći dogodio zločin, a često je i odsedala kod njih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

 

Tužilaštvo najviše interesuju odgovori dva pitanja: Da li je znala da se zločin dogodio i da li je znala ili učestovala u čišćenju podruma u kojem su pronađeni krvav i oštećen nož i tragovi krvi?

Dodatnu sumnju podgrevaju navodi da je Dajana Volš nakon hapšenja svog sina uslikana u blizini kuće u Kohasetu, odakle je nestala Ana.

Poznato je i da Ana Volš nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom, o čemu svedoči i Dajanino pismo koje je poslala sudu kada je Brajan 2018. godine uhapšen zbog prevare zbog prodaje lažnih umetničkih dela.

Republika

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Brajan i Ana Volš

 

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike - napisala je tada Dajana, prenose beogradski mediji.

Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, kada se ispostavilo da je lagao o svom kretanju u danima nakon nestanka Ane.

Između ostalog, njegov alibi je propao. Naime on je ispričao da je išao da poseti majku u Svampskotu, kao i da joj je kupovao namirnice.

Nadzorne kamere ovo nikada nisu potvrdile, ali je Brajan uočen u blizini kuće svoje majke kako baca đubre. Naknadno su u kontejneru pronađeni neki od ključnih dokaza, među kojima je DNK Ane Volš.

Prema trenutnim dokazima, Brajan je 48 sati pretraživao na internetu kako se otarasiti tela. To znači da je telo nesrećne žene bilo u kući neko vreme, jer se sumnja da ju je ubio u podrumu kuće. Za to vreme, u kući je bila bebisiterka, koju je i sam Brajan spominjao.

Zbog toga se sumnja da bi ona mogla da ima neka saznanja o zločinu. Prema njegovom iskazu koji je dao nakon što je prijavljen Anin nestanak, 2. janura je odveo svoje šestogodišnje dete na milkšejk, dok je u kući bila bebisiterka sa drugo dvoje dece.

Republika

Foto: Instagram

Ana Volš sa majkom

 

Kako je naveo policajac koji je učestvovao u potrazi za Anom Volš, utvrđeno je da je ova Brajanova izjava tačna, te i da je Brajan sa detetom bio van kuće između 8 i 10.30 sati ujutru. To bi značilo da je bebisiterka bila u kući u Kohasetu, dok je Anino telo bilo tamo.

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, kada je prema priči Brajana otišla na let za Vašington, ali to se ispostavilo kao netačno. Ne postoji nijedan dokaz da je ona napustila kuću te noći. Nakon 16 dana od nestanka, Brajan je optužen za ubistvo.

bonus video: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading