SESTRE UBIJENE NA BOŽIĆ? Jezivi detalji horora na Bežanijskoj kosi

Autor:

Hronika

21.01.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Bežanijskoj kosi u ulici Marka Pola 3 danas su pronađena dva leša, radi se o sestrama koje su tu živele.

SESTRE UBIJENE NA BOŽIĆ? Jezivi detalji horora na Bežanijskoj kosi

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tela Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) nađena na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a sumnja se da one nisu preminule prirodnom smrću.

Komšinica Jelica Gligorijević, koja živi na četvrtom spratu u stanu do onog u kom su pronađena beživotna tela dve sestre na Bežanijskoj kosi, ispričala je za Republiku na koji način su pronađena njihova tela.

- Na kraju je na mobilnom iscurila baterija, nema je, nema i dalje i ja sam počela da alarmiram i to traje tri, četiri dana. Neke komšije su rekle da su otputovale, šta sad da razvaljujemo, ja sam imala tu crnu slutnju i zvala sam policiju, došla je policija, imali smo šta da vidimo, dvostruko ubistvo, to je to za sada - objasnila je komšinica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zgrada u kojoj su živele sestre

 

Kako navodi Gligorijevićeva scena koju su zatekli po ulasku u stan dveju sestara zgorzila je čak i policajce.

Podsetimo, tela Jelisavete Đ. (76) i njene rođene sestre Gordane (78) pronađena su danas u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a njihova smrt vodi se kao sumnjiva, jer je preko glave jedne žene bio jastuk, dok su pored drugog tela bili tragovi krvi.

Pretpostavlja se da su rođene sestre mrtve najmanje dve nedelje, a policiju je alarmirala komšinica koja se zabrinula što ih ne viđa.

- Jelisaveta je živela u stanu na četvrtom spratu više od 30 godina sa svojim suprugom, koji je preminuo pre dve godine. Sestra Gordana joj je došla u posetu za praznike i komšije ih nisu videle danima - kaže izvor Kurira i dodaje da je na poziv komšinice policija obila stan.

Jak smrad

- Unutra su zatekli jeziv prizor. Osetio se jak neprijatan miris, jer su Jelisaveta i Gordana mrtve danima. U stanu su zatečeni tragovi koji ukazuju na sumnjivu smrt - objašnjava izvor i dodaje:

- Pored jedne od sestara nađena je krv, dok je druga nađena sa jastukom preko glave. Istraga će utvrditi da li je u pitanju ubistvo i samoubistvo ili je možda u pitanju dvostruki zločin ili pak nešto treće. Sumnja se da je smrt nastupila pre nekih 15 do 20 dana. Tela su prevezan na obdukciju kako bi se utvrdilo kako i kada je nastupila smrt.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bežanijska kosa

 

Sagovornik Kurira rekao je da su inspektori uzeli snimke sa sigurnosnih kamera, jer zgrada pored njihove ima ulaznu kameru.

- Policija je pregledala snimke i uzeće video materijal od pre mesec dana i istraga će utvrditi da li je neko sumnjivo lice možda povezano sa ovim slučajem - kaže sagovornik.

Za Božić pustile mladića u stan

Kako jedan komšija dve sestre priča za Republiku, misteriozni mladić viđen je kako ulazi u njihov stan.

Negde oko Božića, momak, koji ima oko tridesetak godina ušao je u stan sestara. Jelisaveta, mlađa od njih mu je otvorila vrata i pustila ga unutra. Šta je posle bilo sa njim, kada je napustio stan i pod kakvim okolnostima ne znam - navodi komšija koji želi da ostane anoniman za Republiku. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading