I POLICIJA SE ZGROZILA SCENOM, KAŽU DA JE DVOSTRUKO UBISTVO! Komšinica koja je alarmirala organe reda o smrti dve sestre na Bežaniji (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.01.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Bežanijskoj kosi u ulici Marka Pola 3 danas su pronađena dva leša, radi se o sestrama koje su tu živele.

I POLICIJA SE ZGROZILA SCENOM, KAŽU DA JE DVOSTRUKO UBISTVO! Komšinica koja je alarmirala organe reda o smrti dve sestre na Bežaniji (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Komšinica Jelica Gligorijević, koja živi na četvrtom spratu u stanu do onog u kom su pronađena beživotna tela dve sestre  J. Đ. i  G. Đ na Bežanijskoj kosi, ispričala je za Republiku na koji način su pronađena njihova tela.

- Na kraju je na mobilnom iscurila baterija, nema je, nema i dalje i ja sam počela da alarmiram i to traje tri, četiri dana. Neke komšije su rekle da su otputovale, šta sad da razvaljujemo, ja sam imala tu crnu slutnju i zvala sam policiju, došla je policija, imali smo šta da vidimo, dvostruko ubistvo, to je to za sada - objasnila je komšinica.

Kako navodi Gligorijevićeva scena koju su zatekli po ulasku u stan dveju sestara zgorzila je čak i policajce.

- Nisam mogla da uđem, ta sestra je živela sa njom jedno pet godina, kažu da je stravična scena i da je u pitanju ubistvo, kad ljudi koji su ušli i policija koje ušla ako to kažu, znači da znaju po nečemu. Ja sam mislila, jer je bila depresivna, da je sestri i sebi prekratila život, na to sam sumnjala, nisam sumnjala da je ubistvo, ali kažu da jeste dvostruko - priča susetkinja nesretnih žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading