PRVE FOTOGRAFIJE SA UVIĐAJA NA NOVOM BEOGRADU: Mladić još uvek visi obešen o drvo, pored njega stolica! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.01.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj u toku, radi se o mlađem muškarcu koji je po svemu sudeći izvršio samoubistvo.

PRVE FOTOGRAFIJE SA UVIĐAJA NA NOVOM BEOGRADU: Mladić još uvek visi obešen o drvo, pored njega stolica! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jezivi prizor obešenog muškarca, kog su zatekla tri studenta jutros kada su prolazila kroz park kod Fakulteta dramskih umetnosti još je tu, budući da je uviđaj i dalje u toku.

Radi se o mladom muškarcu, koji još uvek visi obešen o drvo, dok nekoliko istražitelja vrši uviđaj. Mladić je u zimskoj jakni sa rukavicama na rukama, a pored njega se nalazi stolica, na koju se po svemu sudeći popeo da bi zakačio kanap o drvo i sa koje je i naposletku skočio i sebi oduzeo život.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading