DETALJI JEZIVOG NASILJA U OBRENOVCU: Momak je krvnički prebio, pa ošišao mašinicom - nesrećna devojka uspela da pobegne iz stana, i to bosa!

Autor:

Hronika

20.01.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalnom mučenju i iživljavanju prethodila je burna rasprava muškarca i devojke iz Obrenovca.

DETALJI JEZIVOG NASILJA U OBRENOVCU: Momak je krvnički prebio, pa ošišao mašinicom - nesrećna devojka uspela da pobegne iz stana, i to bosa!

Foto: Profimedia

Nasilje

Devojka (22) koju je Obrenovčanin U. M. (37) brutalno tukao i mučio, nakon čega ju je ošišao mašinicom, uspela je da se otrgne od nasilnika i bosa pobegne na ulicu odakle je zvala policiju.

Kako se saznaje, brutalnom mučenju i iživljavanju prethodila je burna rasprava muškarca i devojke, piše Blic.

- Momak U. M. (37) i devojka (22) bili su u njegovom stanu, te su u jednom trenutku počeli da se svađaju i on je krenuo da je udara i rukama i nogama po celom telu. Uzeo je mašinicu i ošišao joj je deo kose - priča izvor.

Kako dalje priča izvor, devojka je nekako uspela da pobegne iz stana bosa i ubrzo nakon toga je i ceo slučaj prijavila policiji u Obrenovcu.

Kako napominje, momak j einače problematičan i ima problema sa drogom i alkoholom.

- Znam da je i ranije bio osuđivan zbog svojih poroka, on je jako problematičan. Stalno je u policiji i pravi probleme po gradu - dodaje izvor.

Foto: Shutterstock

Zlostavljanje mlade devojke

Da podsetimo, U.M. (37) uhapšen je zbog sumnje da je u sredu u stanu nakon svađe tukao, mučio, zlostavljao pa na kraju svojoj devojci ošišao kosu mašinicom.

Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela Zlostavljanje. On će danas izneti svoju odbranu.

- Nesrećna devojka (22) izjavila je da je bila u stanu sa svojim momkom i da su se u jednom trenutku posvađali. To im nije bio prvi put. Međutim, on je zatim počeo da je udara rukama i nogama. Kada je pokušala da pobegne on je seo na nju, a zatim počeo da skače po njenom telu - kaže sagovornik blizak istrazi.

Nezvanično, u jednom trenutku uzeo je mašinicu i ošišao joj kosu. Tada ju je izbacio na ulicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Lusikira

20.01.2023 16:44

Momak37, devojka 22 sve jasno...