HOROR KOD VRANJA: Pronađeno telo žene u kući u selu Gradnja!

Autor:

Hronika

20.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljen je uviđaj u kući u selu Gradnja kod Vranja i izvršen je pregled tela od strane mrtvozornika.

HOROR KOD VRANJA: Pronađeno telo žene u kući u selu Gradnja!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

V. T. (85) nađena je mrtva u kući u selu Gradnja na opštini Vranje.

Policija u Vranju obavestila je u petak dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva da je u kući u selu Gradnja, opština Vranje pronađeno beživotno telo N.N. starije ženske osobe.

Nakon izlaska uviđajne ekipe policije u Vranju, u prisustvu lekara, mrtvozornika, utrđeno je da se radi o licu V. T. (85).

Obavljen je uviđaj i izvršen pregled tela od strane mrtvozornika te je utvrđeno da ne postoje nikakvi tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila nasilnim putem.

Građane Vranja zatekla je i uznemirila ova vest, a naročito što javnost još uvek nije zaboravila da je u okolini ovog grada krajem novembra takođe pronađeno telo žene.

U planinskom kraju Vranja, 21. novembta pronađeno je telo žene, saznali su mediji od meštana ovog kraja.

Žena koja se vraćala sa slave iz sela Solačka Sena naišla je na telo žene za koju se sumnja da je reč o nestaloj osobi za kojom se traga od 22. oktobra.

U Policijskoj upravi nisu mogli ništa da potvrde osim da postoji određena prijava i da su ekipe krenule na lice mesta gde će se utvrđivati o čemu je reč.

Svega deset dana ranije u Vranju je pronađeno i telo muškarca.

Da podsetimo, telo starijeg muškarca pronađeno je u naselju Češalj kod Vranja. Uviđaj na licu mesta je urađen i prema prvim navodima iz istrage najverovatnije je reč o prirodnoj smrti.

Policija je obezbedila odmah mesto gde je pronađeno telo, a okupljene komšije su rekle da je verovatno čoveku pozlilo dok se biciklom kretao kroz naselje Češalj.

Iz vranjske Policije potvrdili su isto veče da je muškarac čije telo pronađeno u naselju Češalj preminuo prirodnom smrću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading