OSUMNJIČENI ZA JEZIV ZLOČIN U KAMENOLOMU DEPORTOVAN IZ NEMAČKE: Zorana ubili, spalili, pa zakopali - policija godinu dana tragala za izvršiocem!

Autor:

Hronika

20.01.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranovo telo je pronađeno 7. aprila prošle godine u kamenolomu u Ralji

OSUMNJIČENI ZA JEZIV ZLOČIN U KAMENOLOMU DEPORTOVAN IZ NEMAČKE: Zorana ubili, spalili, pa zakopali - policija godinu dana tragala za izvršiocem!

Foto: Privatna arhiva

Zoran Isailović

Silmom S (27) iz Ralje deportovan je iz Nemačke zbog sumnje da je ubio 50-godišnjeg Zorana Isailovića iz Ripnja prosle godine.

Zoranovo telo je pronađeno 7. aprila prošle godine u kamenolomu u Ralji.

Osumnjičenom Selimiju je nakon deportacije određen pritvor u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Da podsetimo, Zoran Isailović (50) iz Ripnja pronađen je mrtav, zapaljen i zakopan u napuštenom kamenolomu u Ralji kod Sopota, a zbog sumnje da su umešani u njegovo ubistvo uhapšeni su M. K. (59) i A. D. (45), dok se za njihovim prijateljem S. S. (27) tragalo.

Nestanak Zorana Isailovića prijavljen je krajem marta pošto se 11 dana nije pojavio kod kuće, a zabrinuti rođaci podelili su apel na Fejsbuk grupama.

- Ubijeni se prvo vodio kao nestala osoba. On je 20. marta otišao od svoje kuće do Ralje i više se nije vratio. Kad su videli da ga nema, porodica i prijatelji su se zabrinuli i počeli da dele apel na društvenim mrežama. Molili su sve koji su ga videli ili imaju ikakvu informaciju o njemu da se jave rođacima ili policiji - ispričao je izvor nakon nalaženja Zoranovog tela.

- Međutim, tragajući za Zoranom, inspektori iz Sopota došli su do saznanja da je on poslednji put viđen u centru Ralje, gde je sedeo ispred lokalnog marketa kada su naišla trojica muškaraca s kojima se on, navodno, posvađao.

Inspektori su pregledali kamere i obavili razgovor s nekoliko osoba, od kojih je jedna ispričala šta se kobne večeri 20. marta dogodilo.

- Osumnjičeni M. K., A. D. i S. S. navodno su pomislili da ih je Isailović ružno pogledao, pa su ga napali. Posle svađe nasrnuli su na Zorana u blizini pruge, tukli su ga, a onda su ga odvukli u jednu napuštenu kuću i nastavili da se iživljavaju nad njim, kao i da mu traže da im da novac, a on je kod sebe imao samo 2.000 dinara. Brutalno su ga udarali, a onda odveli do napuštenog kamenoloma, gde su mu zadali još nekoliko udaraca i on je preminuo - kazao je tada sagovornik upućen u dešavanja u Ralji:

Pokušali da se otarase tela

- Kad su shvatili šta su učinili, pokušali su da se otarase tela tako što su ga zapalili, ali pošto im nije uspelo, njegove ostatke su bacili u jamu koja se nalazi u kamenolomu koji više nije u funkciji i koji se zatrpava već neko vreme. Tu rupu narednih dana nastavile su da zatrpavaju mašine izuzetno velikom količinom zemlje - tvrdio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading