JEZIV SNIMAK IZ NOVOG PAZARA: Samo je hteo da pomogne ocu kojeg je nosila nabujala reka - voda odnela i njega (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.01.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi momenat kad je jedan muškarac pokušao da spasi oca u Novom Pazaru.

JEZIV SNIMAK IZ NOVOG PAZARA: Samo je hteo da pomogne ocu kojeg je nosila nabujala reka - voda odnela i njega (VIDEO)

Foto: Twitter/sticenik

Sin pokušao da spase oca

Potraga za dve osobe koje su jutros oko 11 sati upale u reku Trnavicu u Novom Pazaru i dalje traje.

U međuvremenu se pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi momenat kad je jedan muškarac pokušao da spasi sugrađanina koga nosi nabujala Trnavica, ali je i on upao u vodu.

Na snimku nadzorne kamere sa obližnje kuće vidi se da je mlađi muškarac istrčao na mostić i pokušao da pruži ruku davljeniku, ali se ograda polomila i voda je odnela obojicu, prenosi Kurir.

Na društvenim mrežama se pojavila i informacija da snimak prikazuje pokušaj sina da spase oca iz nabujale reke. Kako se tvrdi, sina su građani Novog Pazara uspeli da izvuku iz vode, dok je bujica odnela njegovog oca.

 

 

- Dve osobe koje su upale u reku Trnavicu se vode kao nestale i za njima se i dalje traga dok je osoba koja je pokušala njihovo spašavanje nakon intervencije spasilaca zbrinuta i dobrog je opšteg zdravstvenog stanja - saopštio je gradski štab za vanredne situacije.

Štab je doneo odluku da se na teritoriji Novog Pazara proglasi vanredna situacija zbog poplava i apeluje na građane da izbegavaju kretanje i zadržavanje u blizini reka i drugih vodotokova i da ne prelaze preko improvizovanih mostova.

Obaveštavaju učenike srednjih škola na teritoriji Novog Pazara koji žive u ugroženim područjima da se oslobađaju obaveze dolaska na nastavu u toku druge smene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading