TRAGEDIJA NA BANOVOM BRDU: Uhapšen mladić koji je izbo dečaka i devojčicu!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

31.01.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić A. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 17 sati nožem teško povredio dečaka (15) i njegovu vršnjakinju ispred Hemijsko-prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Uhapšen klinac!

Mladić je nasrnuo nožem na dečaka, inače učenika prvog razreda Hemijsko-prehrambene škole i na njegovu vršnjakinju, dok su sedeli na zidiću ograde u Lješkoj ulici izvan dvorišta ove obrazovne ustanove.

Dečak je uboden u stomak i nogu, a odmah je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar, gde je primljen sa teškim povredama.

- Dečak je i dalje na jedinici intezivne nege u teškom stanju - rečeno je danas "Blicu" u Urgentnom centru.

Devojčici je posečen prst.

Kako su ispričali očevici, dok su dečak i devojčica, inače školski drugovi, sedeli na ogradi u jednom trenutku im je prišao mladić i na njih potegao nož. Nakon što je dečak izboden, a devojčica posečena, napadač je pobegao. Nezvanično se moglo čuti i da je mladić bivši dečko povređene devojčice, pa se pretpostavlja da je motiv napada ljubomora.

Iz MUP-a nam je danas potvrđeno da je slučaj rasvetljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading