DA LI JE PRONAĐENO TELO ANE VOLŠ? Otkriven leš ženske osobe u centru za reciklažu u Bostonu!

Autor:

Hronika

19.01.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom istrage koja je odmah pokrenuta biće utvrđen identitet ženske osobe čije je telo pronađeno.

DA LI JE PRONAĐENO TELO ANE VOLŠ? Otkriven leš ženske osobe u centru za reciklažu u Bostonu!

Foto: Printscreen/7News Boston, faceobook

Pronađeno telo u Bostonu

U centru za reciklažu u Hartfordu pronađeno je telo nepoznate žene.

Policijska uprava Hartforda reagovala je po prijavi da je u centru za reciklažu pronađeno telo ženske osobe, piše "Boston".

Policija radi uviđaj, a pomaže im i policija iz Vermonta. Tokom istrage koja je odmah pokrenuta biće utvrđen identitet ženske osobe čije je telo pronađeno. I dalje nema potvrde da li je reč o telu nestale Ane Volš.

Podestimo, ceo svet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojojoj se 1. janura gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vreme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

- Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti izveden pred sud zbog optužbe za ubistvo - rekao je Majkl V. Moreisei, okružni tužilac Norfolka, u video izjavi pre dva dana.

Volš je sudeći po detaljima koji se mogu videti iz naloga za njegovo privođenje sklonjen iza rešetaka kako ne bi ometao istragu, uništavao dokaze ili uticao na svedoke.

- Nakon saslušanja, sud utvrđuje da postoji dobar razlog na osnovu brojnih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prirodu slučaja, vrstu informacija i interesa koji su uključeni, obima uticaja na interes zajednice, ustavna prava... da je opravdan stepen, trajanje i način na koji je priveden, a koji je odredio sud, kako bi se zaštitio gorenavedeni interes - navodi se u ovom nalogu suda u Kvinsi distriktu i dodaje:

- Na osnovu pregleda materijala i informacija iznetih u zahtevu Commonvealths-a koji je potkrijepljen izjavama pod zakletvom, ovaj sud nalazi razlog za zaštitu sledećih interesa: poverljivost tekuće policijske istrage, uključujući tajnost velike porote, potreba da se spreči uništavanje dokaza koji nisu obezbeđeni, uključujući svedočenje svedoka, i žrtve i interese privatnosti svedoka.

Brajan Volš uhapšen je prošle nedelje zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading