OGLASILA SE ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA: Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu

Autor:

Hronika

18.01.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica Brajana Volša koji se optužen da ubistvo supruge Ane tvrdi da će ovaj slučaj dobiti na sudu.

OGLASILA SE ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA: Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Brajan Volš osumnjičen da je umešan u nestanak supruge Ane

Brajan Volš (47) je danas nešto posle osam sati ujutru po lokalnom vremenu sproveden u Okružni sud Kvinsi gde su pročitane nove optužnice koje mu se stavljaju na teret.

- Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu, a ne u medijima, koji su već osudili gospodina Volša. Lako je optužiti krivično delo, a još lakše reći da je neko to delo počinio. Mnogo je teže dokazati, što ćemo videti da li će tužilaštvo moći - rekla je Trejsi Majner, prenosi Blic.

Ona je dodala da slučaj protiv njenog klijenta za navodno ubistvo majke troje dece nije jak, prenosi Rojters.

- Po mom iskustvu, tamo gde, kao i ovde, tužilaštvo novinarima pušta takozvane dokaze pre nego što mi ih dostave, slučaj nije toliko jak - rekla je Majner.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

 

Tužilaštvo: Raskomadao telo i bacio ga

Brajan Volš pred sudom je danas odgovarao na optužbe za ubistvo svoje supruge.

Brajan zadržan je u pritvoru bez mogućnosti kaucije.

Tužioci ga terete da je raskomadao telo svoje supruge pre nego što ga je bacio. Naveli su i da je sprovedeno DNK testiranje predmeta pronađenih u kontejneru za smeće, uključujući papuče, maramice i skafander.

Republika

Foto: printscreen/CBSnews

Brajan Volš

 

Saopšteno je da su pretresom 10 kesa za smeće koje su bačene u Svampskotu pronađeni peškiri, tepisi, testera, deo ogrlice koju je Ana Volš ranije nosila, dokaz o vakcinaciji protiv kovida 19.

Na Guglu pretraživao kako da se reši tela

Brajan Volš je navodno dan nakon Aninog nestanka izvršio brojne Gugl pretrage na aj-pedu svog sina koje su se bavile odbacivanjem tela, uključujući "Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?" i "Rastavljanje i najbolji načini za odlaganje tela".

On je, u danima posle njenog nestanka, pretraživao i "koliko dugo DNK materijal može da opstane", "može li se identitet utvrditi preko polomljenog zuba", "kako očistiti drveni pod od krvi", i druge sumnjive pretrage.

Sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 9. februar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading