MARJANOVIĆ PUCA U ZATVORU: OTKRIĆU VAM KO JE UBIO JELENU!

Autor:

Hronika

31.01.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, je pod sve većim pritiskom zbog činjenice da će protiv njega uskoro biti podignuta optužnica i da mu preti da ostatak života provede iza rešetaka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marjanović urla u ćeliji!

Marjanović je u poslednje vreme, za razliku od početka boravka u CZ, nervozan i napet. Kada je saslušana njegova snaja i kad je postalo izvesno da će uskoro biti podignuta optužnica, cimerima s kojima deli ćeliju nedavno je rekao da on nije ubica, ali zna ko jeste, prenose beogradski mediji.

- Zoran je dugo bio prilično miran i pribran. Uglavnom je govorio o tome kako mu nedostaje ćerka Jana, a često je pominjao i novu devojku. Međutim, poslednjih dana oseća se promena u njegovom ponašanj, verovatno jer je svestan da se bliži dan odluke o njegovoj sudbini. Jednog dana je odjednom počeo da priča o Jeleni. Krenuo je da viče da je nije on ubio, ali da zna ko jeste. Sve se orilo po ćeliji. Vikao je da više neće da ćuti i da će sve da otkrije - tvrdi izvor koji ne isključuje mogućnost da Zoran kaže sve što zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading