TUKAO ŽENU I IZBACIO JE IZ KUĆE! Užas u Sremskoj Mitrovici: Kad se vratila po dete, nastavio da je zlostavlja!

Autor:

Hronika

16.01.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maltretirao je, pa izbacio iz kuće!

TUKAO ŽENU I IZBACIO JE IZ KUĆE! Užas u Sremskoj Mitrovici: Kad se vratila po dete, nastavio da je zlostavlja!

Foto: Profimedia

Nasilje

U Sremskoj Mitrovici uhapšen je N.S. (28) zbog sumnje da je, nakon verbalne svađe, supruzi (22) zadao više udaraca u glavu i telo, a zatim je isterao iz kuće.

Kako Telegraf prenosi, on je bio pod dejstvom alkohola.

Žena se potom vratila po dete, a on je udario još nekoliko puta, nakon čega je uspela da istrči sa detetom i pozove policiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici za nasilje u porodici.

Podsetimo, jeziv slučaj nasilja dogodio se i u Novom Beogradu pre dva dana. Uhapšen je L.K. (41) zbog sumnje da je fizički zlostavljao svoju partnerku M.K. staru 29 godina.

Napad se desio u stanu na Novom Beogradu, a prema prvim informacijama on je devojku zlostavljao flašom.

Žrtva je pored udarca flašom u predelu glave zadobila i udarce po glavi i telu. M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading