OD JOŠ JEDNE SRPKINJE U INOSTRANSTVU NI TRAGA NI GLASA: Potraga u Parizu za Nišlijkom - otišla po hleb i nije se vratila kući (FOTO)

Autor:

Hronika

15.01.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apeluje se na naše ljude koji žive u Parizu da jave ako su negde videli Slobodanku Kocić.

OD JOŠ JEDNE SRPKINJE U INOSTRANSTVU NI TRAGA NI GLASA: Potraga u Parizu za Nišlijkom - otišla po hleb i nije se vratila kući (FOTO)

Foto: Profimedia, Facebook/Printscreen

Nestala Slobodanka Kocić u Parizu

U Parizu je juče u kasnim popodnevnim satima nestala Slobodanka Kocić, rodom iz Niša.

Ovoj Srpkinji staroj sedamdeset sedam godina, gubi se svaki trag u osamnaestom arondismanu Pariza, nedaleko od naše crkve Sveti Sava, piše sajt Svi Srbi u Parizu, prenosi Blic.

Kako se dalje navodi, apeluje se na naše ljude koji žive u glavnom gradu Francuske da jave ako su je negde videli.

Kako je sajtu rekla porodica nestale Srpkinje, Slobodanka je izašla da kupi hleb u obližnjoj prodavnici (Franprix). Pretpostavlja se da je nosila jaknu crvene cigla boje. Sa sobom nije ponela telefon. Trebalo je odmah da se vrati kući ali to se nije desilo.

Porodica i prijatelji su sinoć krenuli u potragu i obilazili ceo kvart u okolini ulice Ordener do ranih jutarnjih časova ali od Slobodanke ni traga ni glasa. Kišovito vreme i mrak su otežavali situaciju. Slučaj je prijavljen policiji ali policija počinje potragu tek posle 24h od navedenog nestanka.

Foto: Facebook/Printscreen

Slobodanka Kocić

Porodica i prijatelji potragu nastavljaju i danas. Pretpostavljaju da Slobodanka nije našla hleb u pomenutoj radnji pa ga je potražila malo dalje a da se onda nije snašla niti uspela da se vrati putem kojim je došla verovatno pogrešivši ulicu. Slobodanka ne govori francuski jezik.

Sličan slučaj desio se i pre nekoliko godina kada je na sličan način nestao jedan Srbin (došao iz Srbije kod sina u posetu) koji je izašao da kupi cigarete. Nije se vratio ali je sutradan primećen na autobuskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading