JAVNO IZVINJENJE RADOJU ZVICERU: Pazarac se posuo pepelom po glavi - ispao sam glup, ponizan sam...

Autor:

Hronika

14.01.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno izvinjenje za šefa Kavčana.

JAVNO IZVINJENJE RADOJU ZVICERU: Pazarac se posuo pepelom po glavi - ispao sam glup, ponizan sam...

Foto: TikTok

Jasmin Gegić zvani Jakub Pazarac na društvenoj mreži TikTok javno se izvinuo Radoju Zviceru i njegovoj supruzi Tamari, rekavši da se kaje, da ne želi probleme i da podržava ovaj klan.

- Ja sam Jasmin Jakub Gegić iz Dizeldorfa i ovim putem se izvinjavam, javno, Tamari i Radoju Zviceru. Ispao sam glup, smeće, ponizan sam, izvinjavam se svima njima ako sam ih uvredio i znam da sam loša osoba. Trenutno ne želim probleme sa vama, podržavam Kavčane u celoj ovoj priči, da pobedimo dušmane. I tu sam šta god treba za vas - rekao je Gegić na TikToku.

Ko je Radoje Zvicer?

Radoje Zvicer, pored Slobodana Kašćelana označen je kao vođa kavačkog klana, za koje se vezuje trgovina narkotcima, ubistva i brojna druga krivična dela.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Radoje Zvicer jedan je od uticajnijih ljudi u podzemlju poslednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana. Jednog od najbrutalnihij kriminalnih klanova na ovim prostorima poslednjih decenija.

Izrešetan u Kijevu

Da je Zvicer odavno bio na meti suparničkog klana, "Škaljari", govori i podatak da je usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu dok je tamo boravio jedva izvukao živu glavu. Dva naoružana napadača ispalila su desetak hitaca, od kojih ga je pet pogodilo. Napadače je Zvicerova supruga Tamara, koja je istrčala iz stana i zapucala na njih, sprečila da ga “overe”. Zahvaljujući njoj, vođa "kavčana" je ostao živ.

 

Za ovaj napad na Zvicera sumnjalo se da je organizovao "pink panter" Milan Ljepoja, koji je potom nestao u Beogradu. A iza čijeg nestanka stoji klan Belivuk Miljković. Istražitelji sumnjaju da je Ljepoja ubijen u Ritopeku, i to upravo po Zvicerovom nalogu.

Kako se ranije pisalo, poslednjih godina klan Radoja Zvicera i Veljka Belivuka postao je veoma blizak, gotovo da je Belivuk počeo i da "radi" za Zvicera najprljavije poslove.

Nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Radoje Zvicer je u februaru prošle godine pobegao. Vođa "kavačana"  već u martu nije zatečen u svojoj kući u kotorskom naselju Kavač. Policija Crne Gore upala m je u kuću 28. marta, a njegovo bekstvo se poklopilo i sa otkrićem holandske policije koja je razotkrivajući distribuciju kokaina na prostoru skandinavskih zemalja i prateći rute došla upravo do "kavčana" i plana likvidacije. Tom prilikom je raskrinkan plan koji je napravljen za ubistvo Podgoričanina Milića Minje Šakovića, za koga se sumnja da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača "Partizana" Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je, dok je bio živ, bio prijatelj i šef Velje Nevolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading