OVO JE SRBIN KOJI JE UBIO MARIJU U ČEŠKOJ: Iskasapio nesrećnu ženu nožem, bila mrtva danima dok je nisu pronašli!

Autor:

Hronika

13.01.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanu S. pored krivičnog dela ubistva na teret se stavljaju i optužbe za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica.

OVO JE SRBIN KOJI JE UBIO MARIJU U ČEŠKOJ: Iskasapio nesrećnu ženu nožem, bila mrtva danima dok je nisu pronašli!

Foto: shutterstock

Stefan S. ubio Mariju D.

Državljanka Srbije Marija D. (42), koja je ubijena na brutalan način svega nekoliko dana pre Nove Godine u Češkoj, iskasapljena je nožem, saznaju tamošnji mediji. Za njeno ubistvo sumnjiči se Stefan S. (27), takođe državljanin Srbije.

Kako se saznaje, zločin je otkriven kada su se porodica, prijatelji i poslodavci Srpkinje zabrinuli zašto se ne javlja, pa su slučaj prijavili policiji. Nadležne službe su ubrzo otkrile da je Marija već nekoliko dana mrtva.

- Marija D. je ostala u Češkoj tokom praznika, dok je njen suprug otišao s detetom u Beograd. Ona se danima nije nikome javljala, pa su se svi zabrinuli i policija je ubrzo reagovala - pišu češki mediji:

- Brnski policajci su provalili u stan i tamo ih je odmah dočekao neprijatan miris. Ubijena je ležala u lokvi krvi nasred stana. Oružje nije pronađeno, ali je imala brojen ubode po telu, a obdukcija je pokazala da je Srpknjia izbodena nožem.

Kako navode tamošnji mediji, telo je već bilo u fazi raspadanja.

- Istražitelji su pretresom stana nakon uzimanja DNK tragova utvrdili da je jedna osoba mogla biti umešana u njeno ubistvo. Naime, utvrđeno je da DNK tragovi odgovaraju Stefanu S. sa kojim se nesrećan žena poznavala - navode lokalni mediji, prenosi Kurir.

Kako dodaju, Stefan S. je već bio u pritvoru na trežnjenju, jer je uhvaćen pijan.

- Prvobitno je odbio da sarađuje sa policijom, čak se i lažno predstavio, ali nakon što se otreznio priznao je da je počinio zločin - navode mediji.

Državljanin Srbin je iz za sada nepoznatog razloga ubio poznanicu i sada se tereti za krivično delo ubistvo.

- Stefanu S. pored krivičnog dela ubistva na teret se stavljaju i optužbe za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica - navode mediji i dodaju:

- Dokaz koji, pored ostalih, dokazuje da je Stefan S. ubio Mariju D. je i to da je nakon ubistva uzeo žrtvinu kreditnu karticu i kostio je u prodavnici.

Osumnjičenom Srbinu preti kazna do 20 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading