TOTALNA BLOKADA FIRME SAGA IZ PANČEVA! Oglasilo se Tužilaštvo: NIKO ne može da priđe, merenje koncentracije amonijaka u toku!

Autor:

Hronika

13.01.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik Osnovnog javnog tužioca izašao je na teren.

TOTALNA BLOKADA FIRME SAGA IZ PANČEVA! Oglasilo se Tužilaštvo: NIKO ne može da priđe, merenje koncentracije amonijaka u toku!

Foto: Rina

Hitna pomoć i vatrogasci na terenu

U četvrak uveče oko 22.32 časova u Pančevu iz cisterne koja se nalazila u krugu fabrike "Saga" došlo je do curenje amonijaka, usled čega je došlo do trovanja desetak ljudi, koji su zbrinuti u bolnici u Pančevu.

Oni su pušteni na kućno lečenje i dobrog su opšteg zdravstvenog stanja.

Kako saznaje Republika, na lice mesta izašli su PU Pančevo, inspektor zaštite na radu i pokrajinski inspektor za ekologiju koji su specijalnim uređajem izvršili merenje koncentracije i utvrdili prisustvo amonijaka

O događaju je obaveštena dežurna zamenica Osnovnog javnog tužioca Pančevo koja je naložila da se obezbedi mesto događaja, da se zabrani pristup neovlašćenim licima u krugu detekcije amonijaka, da se izvrši evakuacija svih lica u blizini.

Dežurni zamenik Osnovnog javnog tužioca Pančevo je izašao na lice mesta, uviđaj je u toku.

O utvrđivanju odgovornosti lica za navedeni događaj javnost će biti naknadno obaveštena.

Podsetimo, povodom akcidenta oglasio se i direktor bolnice u Pančevu koji je istakao da su dve osobe primile kiseonik, ne zbog trovanja, već zbog panike koja je nastala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading