UMALO KARAMBOL NA SAVI! Otkačio se poznati splav CUNAMI, nekontrolisano plutao rekom, jedva ga zaustavili POLICAJCI I GRAĐANI!

Autor:

Hronika

12.01.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splav je zaustavljen i privezan za brod usidren nedaleko od Mosta na Adi.

UMALO KARAMBOL NA SAVI! Otkačio se poznati splav CUNAMI, nekontrolisano plutao rekom, jedva ga zaustavili POLICAJCI I GRAĐANI!

Foto: Republika

Pripadnici Rečne policije u saradnji sa građanima zaustavili su splav "Cunami" koji se iznenada otkačio i nekontrolisano plutao rekom Savom od Novog Beograda ka Ušću.

Pre nego što je napravio karambol i ozbiljno ugrozio bezbednost na reci, kako navodi Blic, splav je zaustavljen i privezan za brod usidren nedaleko od Mosta na Adi.

O slučaju je obaveštena Inspekcija za bezbednost plovidbe koja će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti prema odgovornim osobama.

Za doček Nove godine, podsetimo, odvijala se prava drama kad je drugi poznati splav "Fristajler" na Savi počeo da tone zbog prevelikog broja gostiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading