JA SAM SA NJOM BILA ZA BOŽIĆ, SVAĐALI SU SE, OVO JE RAZLOG! Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš! KLUPKO SE ODMOTAVA

Autor:

Hronika

11.01.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju.

JA SAM SA NJOM BILA ZA BOŽIĆ, SVAĐALI SU SE, OVO JE RAZLOG! Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš! KLUPKO SE ODMOTAVA

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Najbolja prijateljica Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi i za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan Volš imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

- Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno - kaže ona, prenosi Blic.

 

 

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa decom.

- Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspela da zadrži suze.

- Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo - rekla je Alisa jecajući.

Inače, da podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabalo taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljavan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

12.01.2023 20:33

Ubica je 100%muž,apomagač prijatelj koji je bio sa njima za N G..Gde su bila deca dok se zločin događao.