NESTALA ANA NIJE UNUKA MOĆNOG SRPSKOG GENERALA?

Autor:

Hronika

09.01.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Ljubičić je sredinom osamdesetih godina bio višegodišnji savezni sekretar za narodnu odbranu i figura sa brojnim i dubokim vezama u vrhu JNA, KOS-a i Državne bezbednosti.

NESTALA ANA NIJE UNUKA MOĆNOG SRPSKOG GENERALA?

Foto: Instagram/Pritscreen

Ana Volš

Ana Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, nije unuka srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srbnijea i najbližih saradnika Josipa Broza Tita,kako su pisali beogradski mediji.

Sin generala Nikole Ljubičića rekao je da nestala Beograđanka u SAD, Ana Volš, nije unuka bivšeg jugoslovneskog generala i zamolio sve medije, da, kako je kazao uklone, ovu lažnu vest sa svojih portala i iz izdanja.

"Povodom velikog broja tekstova koji su se danas pojavili u medijima da je Beograđanka nestala u SAD unuka generala Nikole Ljubičića želim da obavestim javnost da je ova vest potpuno lažna", navedeno je u dopisu sina generala Ljubičića koji se takođe zove Nikola.

Kako je naveo, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD.

Nikola Ljubičić poreklom je iz užičkog sela Karan. Bio je učesnik Narodnooslobodilačke borbe, a nakon rata završio je Vojnu akademiju u Beogradu, dogurao do generala JNA i odlikovan je titulom narodnog heroja Jugoslavije. Sredinom osamdesetih godina bio je višegodišnji savezni sekretar za narodnu odbranu i figura sa brojnim i dubokim vezama u vrhu JNA, KOS-a i Državne bezbednosti.

Od 1982. do 1984. godine bio je na funkciji predsednika Predsedništva Socijalističke Republike Srbije i prema mnogima imao je ključnu ulogu u uzdizanju Slobodana Miloševića. Umro je 2005. godine i sahranjen je uz vojne počasti u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Nikola Ljubičić

 

 

Ana je dočekala Novu godinu s mužem i decom u njihovom domu u gradiću Kohaset u američkoj državi Masačusets. Radila je u firmi koja se bavi nekretninama i oko četiri sata ujutru 1. januara izašla je iz kuće jer je trebalo hitno da otputuje poslom u Vašington.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

 

Od tada je niko nije čuo ni video. Njen telefon od tada je ugašen, a jedini trag koji ima policija je da se na let nije ukrcala!

Suprug nestale Ane Volš, podsetimo, uhapšen je juče u njihovoj kući nakon tri dana potrage zbog ometanja istrage.

- Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja - rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading