KAMERE SVE ZABELEŽILE! Detalji hapšenja manijaka u Mladenovcu

Autor:

Hronika

08.01.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Z.M. (51) iz Velike Ivanče uhapšen je zbog sumnje da je Kineskoj radnji u Mladenovcu u prisustvu dece skidao pantalone i zadovoljavao se.

KAMERE SVE ZABELEŽILE! Detalji hapšenja manijaka u Mladenovcu

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

On je, kako smo već pisali uhapšen jutros zahvaljujući brzoj intervenciji policije u Mladenovcu.

Z.M. su kamere snimile u Kineskoj radnji gde je u prisustvu dece skidao pantalone i zadovoljavao se. Deca su mu bila okrenuta leđima. Slučaj je prijavljen policiji koja je pregledala snimke i ubrzo identifikovala manijaka - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da se osumnjičenom na teret stavlja krivično delo Polno uznemiravanje.

- Z.M. do sada nije osuđivan, a šta se tačno desilo biće utvrđeno istragom koja je u toku - rekao je sagovornik. 

Podsetimo, prema nezvaničnim saznanjima Informera polno uznemiravanje dogodilo se u Ulici kralja Petra Prvog u tržnom centru u Mladenovcu jutros oko 10.30 sati.

- Uhapšeni se sumnjiči da je neko vreme pratio troje dece uzrasta osam i 10 godina da bi im se u jednom trenutku skroz primakao iza leđa. Tada je izvadio svoj polni organ i usmeravao ga ka njima sve vreme prateći decu - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Navodi kako je Z.M. povremeno prekrivao svoj polni organ majicom, ali su ga deca u jednom trenutku primetila i pobegla od njega.

Neko od prisutnih građana je primetio šta pedofil radi i odmah obavestio policiju. Policija u Mladenovcu je odmah reagovala i uhapsila osumnjičenog koji je odveden u prostorije policijske stanice u ovom gradu - ističe on.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading