PEVAČ I KLAVIJATURISTA SA JUGA SRBIJE PRONAĐEN MRTAV POSLE NOVOGODIŠNJE SVIRKE! Završio nastup pa se UBIO!? SVI U ŠOKU!

Autor:

Hronika

07.01.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene, kaže izvor.

PEVAČ I KLAVIJATURISTA SA JUGA SRBIJE PRONAĐEN MRTAV POSLE NOVOGODIŠNJE SVIRKE! Završio nastup pa se UBIO!? SVI U ŠOKU!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Pevač i klavijaturista sa juga Srbije pronađen je mrtav posle proslave Nove godine. Kako nezvanično saznaje, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i posle toga je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo.

- Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo posle svirke. Najverovatnije neposredno posle svirke on je digao ruku na sebe - kaže izvor Kurira.

Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubeđeni da je živeo normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan.

- Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je - kaže jedan prijatelj.

Od muzičara se opraštaju i na društvenim mrežama sa velikim bolom i tugom.

- Ostala sam bez teksta. Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju brate moj. Izgubiti tebe prvenstveno kao čoveka i prijatelja je veliki gubitak. Moj druže i brate moj neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru!

- Nađi svoj mir i počivaj u njemu dragi naš,uvek cu te pamtiti po vedrini i osmehu,prerano si napustio ovaj svet. Nema reči utehe kad odlaze voljeni!

- Zašto brate?

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading