OVO JE SNAJA OTKRILA O ZORANU U TUŽILAŠTVU!

Autor: alo.rs

Hronika

30.01.2018

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Marjanović, misteriozna snaja Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene (33), konačno se susrela oči u oči sa tužiocem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Milica Marjanović u ponedeljak pred Tužilaštvom

Ona je juče pristala da odgovara na pitanja tužilaštva, od čega umnogome zavisi konačno rešavanje slučaja "Marjanović".

Milicu Marjanović, suprugu Zoranovog mlađeg brata Miloša, prvo je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo za svedoka, ali je kasnije, iz nepoznatog razloga, odustalo od toga. Tada su je Zoranovi branioci predložili kao svedoka.

Milica Marjanović je juče pre 12 sati stigla u Više javno tužilaštvo u Beogradu, u pratnji advokata Veljka Delibašića, Aleksandra Zarića i Stefana Jokića, piše Alo!.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Ona je saslušavana sat vremena, a zatim je misteriozno nestala. Pretpostavlja se da je izašla na službeni izlaz.

Hvalila Zorana

- Nju je odbrana predložila jer se očekuje da može da pomogne Zoranu da izađe iz zatvora. Na saslušanju je rekla da nije primećivala ništa čudno u odnosu Zorana i Jelene , kao i da se on prema njoj dobro ophodio. Navela je da nijednog momenta nije primetila da bi Zoran mogao da povredi suprugu i istakla: "Zoran je voleo Jelenu više od života! Ne bi dozvolio da joj padne ni dlaka s glave, a kamoli da je ubije!" - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je Milica odlično upućena u porodične odnose jer je još uoči ubistva živela sa Milošem u porodičnoj kući Marjanovića u Borči.

Milica je bila ispitivana o Jeleninom nestanku i događajima koji su prethodili njenom odlasku na trčanje sa Zoranom.

Nije bila kod kuće

- Nisam bila u kući u trenutku kada je Jelena krenula na trčanje. Živela sam sa njima još pre tragedije, ali se nisam zatekla u kući kada je Jelena nestala. Zvali su me kasnije da dođem kući i uključila sam se u potragu za njom - navodi izvor.

Zoranova snaja je osim o Jeleni i Zoranu, ispitivana i o drugim članovima porodice i o njihovom ponašanju prema pevačici.

- Tužilaštvo je želelo da zna da li su uočene velike promene u ponašanju ukućana posle svega što se dogodilo i na koji način spominju Jelenu. Milica je bila na svakom pomenu i uključena je u sve što se događa u kući. Rekla je da se članovi porodice ponašaju najnormalnije, s obzirom na veliku tragediju koju su doživeli i činjenicu da je cela porodica pod lupom javnosti. Očekuje se da njen iskaz mnogo toga promeni i da zahvaljujući njenom svedočenju Zoran bude pušten na slobodu - ispričao je izvor blizak istrazi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Do sada je saslušano više svedoka u istrazi koja se vodi protiv Zorana, a Milica Marjanović jedina nije iskoristila zakonsko pravo da kao član porodice ne svedoči. Posle davanja iskaza zgradu tužilaštva su napustili samo advokati, dok Milici nije bilo ni traga, ni glasa. Advokati Zorana Marjanovića ostali su dosledni svom stavu da medijima ne daju izjave o slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading